Λεγανές - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Gazzetta team
Λεγανές - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

bet365

Αν και βρέθηκε να χάνει νωρίς η Ρεάλ πέρασε από την έδρα της Λεγανές (1-3) σε εξ αναβολής αγώνα και ανέβηκε στην 3η θέση της La Liga. Βάθκεθ, Καζεμίρο, Ράμος τα γκολ.

Σε αγώνα που είχε αναβληθεί λόγω της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε εκτός έδρας της Λεγανές, που είχε βασικό τον Δημήτρη Σιόβα. Οι Merengues γύρισαν μάλλον εύκολα το ματς και πέτυχαν την 3η σερί και 14η συνολικά νίκη στο πρωτάθλημα περνώντας πάνω από την Βαλένθια. Στο -14 από την Μπαρτσελόνα και το -7 από την Ατλέτικο βρίσκεται πλέον η Ρεάλ.

Μόλις στο 6' άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι σε μια περίεργη φάση καθώς ο Τεό Ερνάντεζ προσπάθησε να κόψει πάνω στη γραμμή αλλά ο Μπουστίνθα έπεσε με... κεφαλιά στα πόδια του και δικαιώθηκε κάνοντας το 1-0, το οποίο όμως δεν έμεινε για πολύ. Στο 11' ο Καζεμίρο έβγαλε μέσα στην περιοχή στον Λούκας Βάθκεθ και εκείνος τελείωσε όμορφα τη φάση με διαγώνιο σουτ για το 1-1. Στο 29' ο Καζεμίρο ολοκλήρωσε με ψύχραιμο τελείωμα μια εκπληκτική ομαδική προσπάθεια των Blancos, που έκρυψαν το τόπουι, και για πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε γκολ και έδωσε ασίστ στο ίδιο ματς (1-2). Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν χαλαρό, ο Κίκο Κασίγια χρειάστηκε να κάνει μια καθοριστική επέμβαση και η Ρεάλ πέτυχε το τρίτο της γκολ στις καθυστερήσεις όταν ο Τίτο έσπρωξε τον Κόβασιτς μέσα στην περιοχή και ο Σέρχιο Ράμος από τη βούλα του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Λεγανές (Ασιέρ Γκαριτάνο): Κουέγιαρ, Σιόβας (46' Μαντοβάνι), Τίτο, Μπουστίνθα, Ντιέγο Ρίκο, Ελ Ζαρ, Ομάρ Ράμος (72' Αμραμπάτ), Εράσο, Γκάμπριελ, Γκουμπάου (46' Ρουμπέν Πέρεθ), Μποβιού.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Ερνάντεζ, Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κόβασιτς (92' Θεμπάγιος), Ισκο (87' Μάρκος Γιορέντε), Βάθκεθ, Ασένσιο, Μπενζεμά (76' Μπέιλ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα