Ξανά στα χέρια των Αρχών ο Σεμέδο της Βιγιαρεάλ για ληστεία!

Ξανά στα χέρια των Αρχών ο Σεμέδο της Βιγιαρεάλ για ληστεία!

Gazzetta team
Ξανά στα χέρια των Αρχών ο Σεμέδο της Βιγιαρεάλ για ληστεία!

bet365

Ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός της Βιγιαρεάλ, Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη για δεύτερη φορά από τις ισπανικές Αρχές μέσα σε ένα μήνα, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε ληστεία!

Ο Σεμέδο είχε συλληφθεί τον περασμένο μήνα όταν έβγαλε όπλο μετά από λογομαχία που είχε με έναν άνδρα σε μπαρ της Βαλένθια.

Ο Πορτογάλος μεσοεαμυντικός της Βιγιαρεάλ, ωστόσο, μάλλον έχει σοβαρά μπλεξίματα καθώς όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ξανά στα χέρια της αστυνομίας!

Ο Σεμέδο φέρεται να συμμετείχε σε ληστεία, μαζί με άλλους δύο υπόπτους! Συγκεκριμένα οι τρεις τους απείλησαν με όπλο έναν άνδρα στο σαλέ του ποδοσφαιριστή της Βιγιαρεάλ και στη συνέχεια τον χτύπησαν, τον έδεσαν, έκλεψαν τα κλειδιά του διαμερίσματός του και τον λήστεψαν!

Ο άτυχος άνδρας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία στις 12 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια αναγνώρισε τον Σεμέδο και τον ξάδερφο του ποδοσφαιριστή που συμμετείχαν στη ληστεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα