«Τριάρα» η Σοσιεδάδ

Gazzetta team
«Τριάρα» η Σοσιεδάδ

bet365

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα η Σοσιεδάδ επικράτησε της Λεβάντε με 3-0 και απομακρύνθηκε οριστικά από το γκρουπ των ομάδων που ήταν κοντά στις θέσεις παραμονής.

Την Πέμπτη είχε ευρωπαϊκό αγώνα, ενώ της έλειπε και ο πρώτος της σκόρερ, Γουίλιαν Ζοσέ. Παρόλα αυτά η Σοσιεδάδ δεν είχε κανένα πρόβλήμα να επικρατήσει με το άνετο 3-0 της Λεβάντα και να την κρατήσει χαμηλά στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 9' κέρδισαν πέναλτι με τον Τσάβι Πριέτο στο επόμενο λεπτό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Χουάνμα έκανε το 2-0 τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση-νίκη με τον Κανάλες στο 55' να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Μπέτις – Ρεάλ Μ. με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα