Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 1-0

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 1-0

bet365

Ο Μέσι ξεκλείδωσε την άμυνα της super οργανωμένης Βαλένθια και ο Σουάρες πέτυχε το μοναδικό γκολ για την Μπαρτσελόνα που πήρε προβάδισμα τελικού (1-0) στο Copa del Rey.

Σοσιεδάδ - Λα Κορούνια με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπροστά σε 'μόλις' 51.000 θεατές που βρέθηκαν στο Camp Nou [δεύτερη χαμηλότερη παρουσία φέτος], η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε χωρίς να φορτσάρει έκανε τη δουλειά κόντρα σε μια εξαιρετική και μαχητική Βαλένθια. Οι Blaugrana, που έφτασαν την κατοχή σχεδόν στο 80%, χρειάστηκαν μια στιγμή μαγείας του Μέσι και μία ασίστ στον Σουάρες για να πάρουν τη νίκη με 1-0 και το προβάδισμα για την ρεβάνς του Mestalla. Μια εκ των Σεβίλλη / Λεγανές θα αντιμετωπίσει στον τελικό όποιος περάσει.

Το πρώτο μέρος έχει ήδη ξεχαστεί, καθώς η Μπαρτσελόνα είχε συντριπτικά την κατοχή, όμως δεν έβρισκε χώρους κόντρα σε μια ομάδα καλά στημένη και που δεν ρίσκαρε στην άμυνα. Στο 38' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, όταν ο Ινιέστα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Σουάρες δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε η πρώτη τελική για την Βαλένθια, με το αριστερό του Μοντόγια να περνά έξω.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το σουτ του Μέσι στα πλαϊνά δίχτυα στο 48' και στο 58' ο Βαλβέρδε έέβαλε τον Κουτίνιο αντί του Αλέις Βιδάλ. Το γκολ για τους Καταλανούς ήρθε στο 67'. Ο Μέσι πήρε την μπάλα από αριστερά μέσα στην περιοχή και αφού χόρεψε όποιον προσπάθησε να τον κλείσει, έκανε γλυκιά σέντρα για τον Σουάρες που με ωραία κεφαλιά νίκησε Ντομενέκ και αμυνόμενους για το 1-0. Στο 80' ο Αλκάθερ δεν τα κατάφερε και στο φινάλε ο Σάντι Μίνα είχε δύο καλές στιγμές για την Νυχτερίδες αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Αλμπα, Ουμτιτί, Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (68' Παουλίνιο), Ινιέστα (73' Αλκάθερ), Αλέις Βιδάλ (58' Κουτίνιο), Μέσι, Σουάρες.

Βαλένθια (Μαρθελίνο Γκαρθία): Ντομενέκ, Γκαγιά, Βέζο, Γκάμπριελ, Μοντόγια, Κοκλέν, Παρέχο, Σολέρ (76' Φεράν Τόρες), Περέιρα (46' Μακσίμοβιτς), Ροδρίγο (81' Σάντι Μίνα), Βιέτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα