Εϊμπάρ – Μάλαγα 1-1

Gazzetta team
Εϊμπάρ – Μάλαγα 1-1

bet365

Στην επόμενη μέρα μετά τον Μιτσελ, οι Ανδαλουσιανοί πήραν βαθμό (1-1) στην Εϊμπάρ, αλλά ως ουραγοί αγνοούν τη νίκη για πέντε σερί αγωνιστικές.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης αν o Αντουάν Γκριεζμάν πετύχει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ο Μίτσελ απολύθηκε και στο τιμόνι της Μάλαγα βρέθηκε ο Χοσέ Γκονθάλεθ. Ούτε όμως αυτός στο ντεμπούτο του κατάφερε να φέρει το τρίποντο στους Ανδαλουσιανούς. Τουλάχιστον πήραν ένα βαθμό με το 1-1 στην Εϊμπάρ και μείωσαν στους έξι από τη σωτηρία.

Ο πιτσιρικάς Μαροκινός Εν Νεσιρί (16’) έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, αλλά ο Κίκε (76’) ισοφάρισε και άφησε τη Μάλαγα χωρίς νίκη για πέντε αγωνιστικές, καθώς οι προηγούμενες τέσσερις ήταν ήττες. Η πολύ καλή φέτος Εϊμπάρ έμεινε στο -4 από την Ευρώπη. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα