Η Ρεάλ κορυφαία ομάδα στον κόσμο για το 2017

Gazzetta team
Η Ρεάλ κορυφαία ομάδα στον κόσμο για το 2017

bet365

Οι Μαδριλένοι που κατέκτησαν τους πέντε στους έξι τίτλους που διεκδίκησαν, τοποθετήθηκαν στην κορυφή του ranking από την IFFHS. Δείτε ποια είναι η παγκόσμια κατάταξη.

Δεν αποτελεί είδηση. Αναμενόμενο, λογικό κι επόμενο να είναι η Ρεάλ κορυφαία ομάδα στον κόσμο για το 2017, καθώς σε αυτό το διάστημα σήκωσε τις πέντε από τις έξι κούπες που διεκδίκησε, κάνοντας μάλιστα και το repeat στο Champions League, κάτι που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ. Την κατάταξη δημιούργησε η IFFHS (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου) και είχε ξανά στην κορυφή τη Ρεάλ το 2014, καθώς το 2016 ήταν παραδόξως 2η.

Από εκεί και μετά ακολουθεί στην 2η θέση η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες, Γκρέμιο, στην 3η η κάτοχος του Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έπειτα οι Μπαρτσελόνα (4η), Παρί (5η), Φλαμένγκο (6η, κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα), Γιουβέντους (7η), Μπάγερν (8η).

Κορυφαία ελληνική ομάδα σε αυτό το ranking είναι η ΑΕΚ (47η στον κόσμο). Στην 49η θέση είναι ο Ολυμπιακός, στην 60ή ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι 142ος. Πανιώνιος (221) και Ατρόμητος (353) εμφανίζονται στη λίστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα