Μπαρτσελόνα - Θέλτα 5-0 (vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Θέλτα 5-0 (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα μετά το 1-1 του Βίγκο, διέλυσε την Θέλτα στο Καμπ Νου με 5-0 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό με την Θέλτα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Παρά το 1-1 του Βίγκο, οι Καταλανοί διέλυσαν την Θέλτα στο Καμπ Νου με 5-0 και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Όλα έγιναν πολύ εύκολα για την ομάδα του Βαλβέρδε από το πρώτο 20λεπτο. Μόλις στο 13' ο Μέσι μετά από ασίστ του Άλμπα σκόραρε για το 1-0, ενώ οι ίδιοι δύο λεπτά αργότερα συνεργάστηκαν εκ νέου με τον Αργεντινό να σκοράρει το 2-0. Στο 28, ο Άλμπα από δημιουργός έγινε εκτελεστής και μετά από ασίστ του Μέσι αυτή τη φορά, έκανε το 3-0, για να έρθει ο Σουάρες στο 31' να κάνει το 4-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Μπαρτσελόνα έριξε ρυθμούς, ωστόσο κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα ακόμα μία φορά. Συγκεκριμένα, στο 87' ο Ντεμπελέ έβγαλε την πρώτη του ασίστ μετά από την επιστροφή του στην ενεργό δράση, σερβίροντας το 5-0 στον Ράκιτιτς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα