Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

bet365

Εκλεισε το 2017 με ήττα, μπήκε στο 2018 με γκέλα στη La Liga! H Ρεάλ τα βρήκε σκούρα στο Μπαλαΐδος, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Θέλτα και βρέθηκε στο -16 από την κορυφή!

Το 2017 έκλεισε με ήττα στο Clasico και το 2018 μπήκε με γκέλα στη La Liga! H Ρεάλ δυσκολεύθηκε αρκετά στο Μπαλαϊδος και τα δυο γκολ του Μπέιλ δεν ήταν αρκετά να τη βοηθήσουν να αποφύγει την απώλεια. Οι Μαδριλένοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Θέλτα, βρέθηκαν στο -16 από την κορυφή (με ματς λιγότερο) και ουσιαστικά είπαν αντίο στον τίτλο! Tέταρτο σερί εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη για τη Ρεάλ (3 ισοπαλιες, μια ήττα), ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ του 2008!

Εξαιρετικός ρυθμός με το καλημέρα της αναμέτρησης, η Ρεάλ είχε στο 10' το πρώτο σουτ με τον Μαρσέλο, αλλά η Θέλτα την πρώτη μεγάλη ευκαιρία! Στο 13ο λεπτό ο Μάγιο έκανε τη σέντρα, ο Ασπας με τη μια το σουτ, το οποίο τράνταξε το δοκάρι! Οι γηπεδούχοι ήταν πιο ορεξάτοι, έβρισκαν χώρους και με αντεπιθέσεις έβαζαν δύσκολα στους Μαδριλένους. Στο 25' ο Ασπας μοίρασε ιδανικά στον Γκόμες, ο Ουρουγουανός έδωσε στον ακάλυπτο Βας, αλλά το τελείωμα δεν ήταν καλό! Χρειάστηκαν 26 λεπτά για να κάνει η Ρεάλ το πρώτο σουτ εντός στόχου, αλλά τη βολίδα του Καζεμίρο έδιωξε εντυπωσιακά ο Μπλάνκο! Σε αυτόν τον τρελό ρυθμό η Θέλτα ήταν αυτή που χτύπησε πρώτη! Ωραία αντεπίθεση, ο Ασπας πέρασε στον Βας και ο τελευταίος με τρελό σκάψιμο έκανε το 1-0! Ωστόσο, η Βασίλισσα χρειάστηκε πέντε λεπτά και τον Μπέιλ για την ολική ανατροπή! Στο 36' ο Κρόος με απίθανη πάσα βρήκε τον Ουαλό, ο οποίος με άψογο τελείωμα πέτυχε το 1-1. Στο 38' ο Ισκο έκανε την 6η φετινή του ασίστ και ο Μπέιλ από θέση φορ σημείωσε το 2-1! Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ουαλός συμμετείχε στο 11ο γκολ στα 13 τελευταία ματς της Ρεάλ σε όλες διοργανώσεις (7 γκολ, 4 ασίστ).

Η Θέλτα μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, έλεγξε το ρυθμό, πίεσε και στο 60' είχε καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του Γιόνι πέρασε μόλις άουτ. Στα αξιοσημείωτα, η κεφαλιά του Κριστιάνο στο 65', που ήταν η πρώτη προσπάθειά του στο ματς εντός στόχου! Η ομάδα του Βίγκο βρέθηκε στο 70' μια ανάσα από την ισοφάριση! Εξαιρετική πάσα του Γκόμες στον Ασπας, όπου ανατράπηκε από τον γκολκίπερ της Ρεάλ και κέρδισε το πέναλτι. Ωστόσο, έπειτα από 11 διαδοχικά γκολ από την άσπρη βούλα είχε έρθει η ώρα για την πρώτη απώλεια, με τον Νάβας να σώζει υπέροχα. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, πίεσαν και στο 82' ήρθε η ισοφάριση. Εξαιρετική μπαλιά του Βας και ο Γκόμες με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-2. Μάλιστα, ο Ουρουγουανός έγινε ο πρώτος παίκτης στη φετινή La Liga που βρίσκει δίχτυα απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ! Η Βασίλισσα προσπάθησε να απαντήσει, αλλά τόσο ο Κριστιάνο όσο και ο Λούκας δεν μπόρεσαν να χαρίσουν το τρίποντο!

Θέλτα: Μπλάνκο, Μάγιο, Ρονκάλια, Καμπράλ, Γιόνι, Βας (90' Γιοχαμπέθ), Ραντόγια (73' Λομπότκα), Πάμπλο, Ασπας, Μάξι Γκόμες, Σίστο (73' Μορ)

Ρεάλ: Νάβας, Χακίμι, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Κρόος, Καζεμίρο, Μόντριτς (76' Λούκας), Ισκο (77' Κόβατσιτς), Μπέιλ (84' Ασένσιο), Κριστιάνο

 

LA LIGA Τελευταία Νέα