Χιρόνα - Χετάφε 1-0

Κώστας Ζάλιαρης
Χιρόνα - Χετάφε 1-0

bet365

Με γκολ στην πρώτη της καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, μόλις στο 5ο λεπτό, η Χιρόνα σκόραρε και υπερασπίστηκε το προβάδισμά της απέναντι στη Χετάφε για να πάρει δεύτερη διαδοχική νίκη με το τελικό 1-0 στη 16η αγωνιστική της La Liga!

Στο «Μοντιλίβι», οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να δουν τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από την πρώτη τους πολύ καλή στιγμή στο παιχνίδι, αφού ο Στουάνι με κεφαλιά από γέμισμα του Μοχίκα έγραψε το 1-0.

Η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν άφησε μέτρα στη Χετάφε, όμως ήξερε πως να κλείσει σωστά όλους τους διαδρόμους προς την εστία της.

Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να φτιάξουν κλασσικές ευκαιρίες, ο Μπουνού δεν είχε πολλή δουλειά κάτω απ' τα γκολπόστ της Χιρόνα και λίγο έλειψε στην επανάληψη να διαμορφωθεί σκηνικό παρόμοιο με αυτό της έναρξης του αγώνα.

Ο Στουάνι ξανά, στο 48', με κεφαλιά, ανάγκασε τον Γκουαΐτα να πέσει στην αριστερή του γωνία, με τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι και ν' απομακρύνεται. Το 1-0, όσο εύθραυστο κι αν είναι από μόνο του, διατηρήθηκε μέχρι τέλους με σχετική άνεση, με το παιχνίδι να «χαλάει» κατά διαστήματα και φυσικά να ευνοεί τη Χιρόνα που εννοείται ότι σκέφτεται τις ευρωπαϊκές θέσεις της La Liga.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα