Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Gazzetta team
Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πήρε το δώρο από την Θέλτα και μετά τη λευκή ισοπαλία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο San Mames παρέμεινε στο -8 από την Μπαρτσελόνα. Κόκκινη ο Σέρχιο Ράμος.

Δεν υπήρχε καλύτερο νέο για την Ρεάλ από την γκέλα της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα νωρίς το μεσημέρι (2-2) όμως οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν δεν κατάφεραν να τραβήξουν την κορδέλα. Η Ρεάλ είχε δύο δοκάρια, όμως δεν κατάφερε να νικήσει ποτέ τον Κέπα, μετά τη λευκή ισοπαλία δεν μείωσε στους 6 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή και πλέον βρίσκονται ισόβαθμη στην 4η θέση με την Σεβίλλη, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στην Μαδρίτη. Κόκκινη κάρτα είδε προς το τέλος ο Σέρχιο Ράμος [χάνει το επόμενο ματς, όπως και ο Καρβαχάλ] και έφτασε τις 19 κάνοντας μόνο δική του την πρώτη θέση όλων των εποχών στη σχετική λίστα. Στο 82' έκανε τις πρώτες αλλαγές ο Ζιζού.

Δυνατά φάνηκε να μπαίνει η Ρεάλ με κατοχή και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 8' όταν μετά τη σέντρα του Ισκο από αριστερά, ο Μπενζεμά με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κέπα. Σιγά σιγά η Αθλέτικ ανέβηκε και παίζοντας σταθερά από δεξιά δημιουργούσε προβλήματα στην άμυνα των Blancos. Στο 13' μετά τη σέντρα του Ινιάκι Γουίλιαμς ο Αντούριθ έκανε την κεφαλιά αλλά ο Νάβας απέκρουσε και οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δύο κολλητές φάσεις. Στο 28' ο Ινιάκι έφυγε από δεξιά και έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά ο Νάβας βρήκε την μπάλα και την έστειλε κόρνερ και στο 29' από κοντά ο Αντούριθ δεν μπόρεσε να κάνει επαφή ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν τρελός, όμως φάσεις υπήρχαν. Στο 31' ήταν η σειρά της Ρεάλ να χάσει ευκαιρία με το αριστερό του Κροος που πέρασε άουτ και στο 37' μετά τη σέντρα του Μαρσέλο ο Ρονάλντο κατέβασε αλλά εκτέλεσε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το πρώτο μέρος με κατοχή 40%-60% και δύο καλές στιγμές από στημένα, όμως το 0-0 δεν άλλαξε.

Με φάση για την ομάδα του Θιγάντα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Νάβας να βγάζει το σουτ του Αντούριθ (48'). Στο 57' η Ρεάλ θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ όταν ο Ρονάλντο έφυγε σε καθαρό τετ-α-τετ με τον Κέπα αλλά διαιτητής, ο Ματέου Λαόθ, σταμάτησε τη φάση για να δείξει κίτρινη στον Ετσέιτα. Οσο η βροχή δυνάμωνε, η Ρεάλ ανέβαζε την πίεση και περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο στο αντίπαλο μισό μέχρι που έκλεισε εντελώς την Αθλέτικ. Στο 72' το αριστερό του Ρονάλντο πήγε στη ρίζα και την εξωτερική πλευρά του δοκαριού και τα γεμίσματα γίνονταν όλο και περισσότερα όμως η λύτρωση δεν ερχόταν. Στο 82' ο Ζιντάν έκανε τις πρώτες κινήσεις αλλά τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει πέρα από την αριθμητική ισορροπία, καθώς στο 86' ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για αγκωνιά στον Αντούριθ. Λίγο πριν την κόκκινη, ο Ρονάλντο είχε δύο κεφαλιές που πήγαν σε Κέπα και άουτ αντίστοιχα με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα