Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλαγα 3-2

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλαγα 3-2

bet365

Ο Ρομπέρτο απέκρουσε το πέναλτι, ο Ρονάλντο έβαλε όμως στην επαναφορά το δεύτερο φετινό του, για να σώσει την παρτίδα (3-2) της προβληματικής Ρεάλ στο εντός με τη Μάλαγα.

Εχει προβλήματα, έχει απουσίες, έχει... ανασφάλειες. Η Ρεάλ δεν είναι καλά από το ξεκίνημα της σεζόν και το επιβεβαίωσε και στο εντός με τη Μάλαγα. Αυτό που θεωρητικά θα ήταν μία εύκολη νίκη, επανέφερε στο προσκήνιο όλες τις φετινές παθογένειες της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν. Τουλάχιστο, ακόμα και στα άσχημά της, μπόρεσε να πάρει τη νίκη με 3-2 και αυτό βλέποντας τον Κριστιάνο να βάζει το δεύτερο του στο πρωτάθλημα και νικητήριο γκολ.

Το ξεκίνημα ήταν θετικό, με τον Μπενζεμά να πλασάρει σε κενή εστία μετά την κεφαλιά του Ρονάλντο στο οριζόντιο. Με αυτό το γκολ ο Γάλλος φορ ξεπέρασε τους θρυλικούς Μπουτραγκένιο, Πίρι και με 124 τέρματα στη La Liga έγινε 8ος σκόρερ στην ιστορία των Μερένγκες. Το εύκολο απόγευμα όμως δεν εξελίχτηκε ως τέτοιο. Από λάθος του Κρόος ο Ρονάλ ισοφάρισε (18'), μα μόλις τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Καζεμίρο έγραψε το 2-1.

Εκεί θα μπορούσαν να το τελειώσουν οι γηπεδούχοι, αλλά ο πρώτην πορτιέρο του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο έκανε τρεις σπουδαίες επεμβάσεις (δύο σε Κριστιάνο, 1 σε Κρόος). Και αφού εκείνος κρατούσε πίσω, στην απέναντι εστία ο Κασίγια... έπνιξε το μακρινό του Τσόρι Κάστρο που ισοφάρισε εκ νέου στο 57'. Στο 75' ο Μόντριτς ανατράπηκε εντός περιοχής, ο Ρομπέρτο νίκησε από τα 11 βήματα τον CR7, που όμως τον νίκησε στην επαναφορά, για να καθαρίσει το τρίποντο υπέρ των Μαδριλένων.

Εστω και με αυτό τον τρόπο οι Μερένγκες μπόρεσαν να κάνουν τη δουλειά και τώρα από το -7 περιμένουν τι θα συμβεί στο Βαλένθια-Μπαρτσελόνα την Κυριακή το βράδυ (21:45). Οσον αφορά όμως τη δική τους πορεία, θα πρέπει να δουν τι συμβαίνει και έχουν δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά παιχνίδια τους. Και ειδικά αυτά τα δύο από τη Μάλαγα που δεν είχε καν σκοράρει στα προηγούμενα της εκτός έδρας.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Βαράν, Βαγιέχο, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος (80' Τεό), Ισκο (62' Μόντριτς), Λούκας Βάθκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (90' Μαγιοράλ)

Μάλαγα (Μίτσελ): Ροσάλες, Ερνάντες, Γκονθάλεθ, Χουανκάρ (36' Μπαΐς), Ρέθιο, Αντριάν, Κέκο (65' Χουάνπι), Γκοντάν, Τσόρι Κάστρο, Πενιαράντα (61' Μπαστόν), Ρολάν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα