Αφεντικό στην Βασκωνία η Εϊμπάρ

Gazzetta team
Αφεντικό στην Βασκωνία η Εϊμπάρ

bet365

Η Εϊμπάρ ήταν η νικήτρια του μίνι βασκικού ντέρμπι επικρατώντας της Αλαβές με 2-1 και πήρε αποστάσεις από την τριάδα του υποβιβασμού.

Η πεντάρα επί της Μπέτις μόνο τυχαία δεν ήταν για την Εϊμπάρ. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ πέρασε από την έδρα της Αλαβές με 2-1 και ξέφυγε και άλλο από την τριάδα του υποβιβασμού. Το πρώτο ημίχρονο είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι με πολλές δυνατές μοναχίες κι ελάχιστες φάσεις. Σε μια ξαφνική αντεπίθεση στο 33' ο Ζορντάν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους αφού στο 45' ο Σάντος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στην επανάληψη η Αλαβές προσπάθησε να απειλήσει αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα είχε ως αποτέλεσμα η Εϊμπάρ να κρατάει εύκολα και μάλιστα σε δεύτερη αντεπίθεση στο 68' ο Τσάρλες έκανε το 0-2.

Το ματς ουσιαστικά είχε τελειώσει και παρά το γεγονός ότι στο 83' και οι φιλοξενούμενοι έμειναν επίσης με παίκτη λιγότερο, το μοναδικό που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Μπουργκί.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα