Εσπανιόλ – Βαλένθια 0-2

Γιώργος Καραμάνος
Εσπανιόλ – Βαλένθια 0-2

bet365

Η Βαλένθια πουλάει τρέλα τίτλου, πέρασε με 0-2 από την Εσπανιόλ, έφτασε τις οκτώ σερί νίκες για πρώτη φορά στην ιστορία της και στο -4 από την κορυφή, περιμένει την Μπάρτσα την Κυριακή στο «Μεστάγια».

Ηταν το διπλό που πιστοποίησε αυτό που μουρμούραγαν οι περισσότεροι, αλλά πλέον βρίσκεται ξεκάθαρα στα χείλη όλων δίχως κόμπλεξ: αυτή η Βαλένθια είναι στημένη για να κάνει το πιο τρελό. Ακόμα και εάν η εμφάνισή της στην Εσπανιόλ δεν ήταν τόσο καλή και χρειάστηκε την τύχη και τον Νέτο στην εστία, για να μην δεχτεί γκολ, βρήκε τον τρόπο να αποδράσει με το 0-2 και να γράψει ιστορία. Για πρώτη της φορά ever έκανε 8η διαδοχική νίκη στη La Liga και αυτό το αήττητο σε 12 αγωνιστικές είναι το κορυφαίο ξεκίνημα που έχει καταγράψει ποτέ το club.

Και αφού δεν δέχτηκε γκολ, τα έβαλε εκείνη. Ο Κοντογκμπιά εξαπέλυσε βολίδα (66') για το τρίτο φετινό του (ποτέ δεν έχει βάλει τόσα σε μία σεζόν), ο Σάντι Μίνα κόλλησε το δεύτερο (82') και οι Νυχτερίδες παρέμειναν στο -4 από την κορυφή και τώρα περιμένουν την Μπαρτσελόνα την Κυριακή στο «Μεστάγια», διεκδικώντας το απόλυτο θαύμα. Ειδικά εάν σκεφτεί κανείς που βρίσκονταν πέρσι...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα