Ντεπάι για τη φιλία του με τον κατάδικο Πρόμες: «Ντάνι Άλβες και Μεντί παραμένουν επίσης φίλοι μου»

Νίκος Κικίδης
Ντεπάι

bet365

Ο Μέμφις Ντεπάι υπερασπίστηκε τον εαυτό του μετά την κριτική που δέχθηκε για την κοινή του φωτογραφία με τον κατάδικο, Κουίνσι Πρόμες, και πρόσθεσε στην... εξίσωση Ντάνι Άλβες και Μεντί.

Μεγάλος ήταν ο ντόρος που ξέσπασε γύρω από την κοινή φωτογραφία που ανάρτησε ο Μέμφις Ντεπάι μαζί με τον - καταδικασμένο για διακίνηση κοκαΐνης και απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του ξαδέρφου του - Κουίνσι Πρόμες!

Μέχρι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, σχολίασε με δεικτικό τόνο το γεγονός, κάτι ωστόσο που δεν αποθάρρυνε τον Ντεπάι. Ο Ολλανδός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης υπερασπίστηκε τη φιλία του με τον Πρόμες και μάλιστα πρόσθεσε πως Ντάνι Άλβες και Μπεντζαμίν Μεντί παραμένουν με τη σειρά τους φίλοι του.

«Ο Κούνσι Πρόμες που έχετε διαβάσει εσείς δεν είναι ο Κουίνσι Πρόμες που γνωρίζω. Δεν ξέρω τον Κούνσι Πρόμες που διώκεται. Θα συνεχίσει να είναι φίλος μου» τόνισε αρχικά, προτού σχολιάσει την κριτική που δέχθηκε από τον Ρόναλντ Κούμαν για τη φωτογραφία που ανάρτησε μαζί με τον άσο της Σπαρτάκ Μόσχας.

«Δεν θα το έκανα. Δεν είναι βολικό. Δεν του έχω μιλήσει ακόμα για αυτό. Εμείς οι ποδοσφαιριστές παράγουμε πολύ περιεχόμενο και ποστάρω πολλά στα social media. Η φωτογραφία μου με τον Κουίνσι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει κανέναν, ήμασταν απλά σε διακοπές στο Ντουμπάι. Ο Πογκμπά ήταν επίσης στη φωτογραφία. Απλά το έκανα, περνούσαμε καλά».

Όσο για την καταδίκη του Πρόμες, ο Ντεπάι σχολίασε πως θα παραμείνει φίλος του, όπως παραμένει ο Ντάνι Άλβες που καταδικάστηκε για βιασμό, αλλά και ο Μπεντζαμίν Μεντί που αθωώθηκε μετά από κατηγορίες παρόμοιας φύσης.

«Θα κρατήσω τη γνώμη μου για τον εαυτό μου. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι προέρχομαι από ένα δύσκολο περιβάλλον. Ο αδελφός μου ήταν επίσης στη φυλακή για δέκα χρόνια αλλά δεν με ρώτησε ποτέ κανείς για αυτό. Ο Μπεντζαμίν Μεντί και ο Ντάνι Άλβες συμμετείχαν επίσης σε εγκληματικές υποθέσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψαν να είναι φίλοι μου. Δεν γνωρίζω τον Κουίνσι που περιγράφουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω όσα κάνουν ή όσα λένε».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα