Βιγιαρεάλ - Χετάφε 1-1: Έφυγε με το βαθμό με σκόρερ Μαξίμοβιτς

Βασίλης Μπαλατσός
Βιγιαρεάλ - Χετάφε

bet365

Η Χετάφε έμεινε «όρθια» στο «Θεράμικα» και έφυγε από το ματς με τη Βιγιαρεάλ με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Σκόραρε για τους Μαδριλένους ο «κλεισμένος» από τον Παναθηναϊκό, Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Μοιρασιά στο «Ελ Μαδριγάλ». Η Χετάφε προηγήθηκε στην έδρα της Βιγιαρεάλ με σκόρερ τον κλεισμένο ενόψει καλοκαιριού από τον Παναθηναϊκό, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, όμως τα Κίτρινα Υποβρύχια ισοφάρισαν σε 1-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ. Στη 10η θέση οι φιλοξενούμενοι με 34 βαθμούς, στη 13 οι γηπεδούχου με 26, στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο 24ο λεπτό ο Γκρίνγουντ εκτέλεσε φάουλ και από απομάκρυνση η μπάλα στρώθηκε στον Mαξίμοβιτς, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1. O 29χρονος Σέρβος χαφ έφτασε τα τρία γκολ σε 24 εμφανίσεις σε 25 αγωνιστικές της La Liga, όλες ως βασικός.

Η Βιγιαρεάλ πίεσε για την ισοφάριση αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Σόρια. Ο κίπερ της Χετάφε είπε κατά σειρά «όχι» στους Μπαένα (29'), Κομεσάνα (34') και Γκέδες (38') με τρομερές αποκρούσεις, όμως «λύγισε» στο 56'. Mετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Μορένο μέσα στην περιοχή και ο Ισπανός εκτέλεσε στην κλειστή γωνία του Σόρια για το τελικό 1-1.

Βαθμολογία

laligatable

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα