La Liga: Γκέλα στο 90' για τη Βιγιαρεάλ, «διπλό» με... άρωμα Ευρώπης για τη Λας Πάλμας

La Liga: Γκέλα στο 90' για τη Βιγιαρεάλ, «διπλό» με... άρωμα Ευρώπης για τη Λας Πάλμας

bet365

Η Βιγιαρεάλ βρέθηκε... αγκαλιά με την επιστροφή της στις νίκες, ωστόσο είδε τη Μαγιόρκα να της αποσπά την ισοπαλία στο 90' (1-1) και να της στερεί δύο πολύτιμους βαθμούς. Πλησιάζει στα ευρωπαϊκά εισιτήρια η Λας Πάλμας που πέρασε από το «Βαγιέκας» (2-0).

Έχυσε την καρδάρα με το γάλα την τελευταία στιγμή η Βιγιαρεάλ! Το Κίτρινο Υποβρύχιο βρέθηκε μια ανάσα από το τρίποντο μετά από δύο διαδοχικές ήττες, ωστόσο είδε τη Μαγιόρκα να της κάνει χαλάστρα στο τέλος και να της παίρνει δυο βαθμούς μέσα από τα χέρια της (1-1). Έτσι, η ομάδα του Μαρθελίνο συνεχίζει στη 14η θέση της La Liga στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, ισοβαθμώντας πλέον με τους Νησιώτες.

Ο Σόρλοθ άνοιξε το σκορ για τη Βιγιαρεάλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το παιχνίδι και σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους, με τον Γιάμπρες στο 90' να τους τιμωρεί και να χαρίζει την ισοπαλία στη Μαγιόρκα.

Πέρασε από το «Βαγιέκας» η Λας Πάλμας

Νωρίτερα, σπουδαίο «διπλό» πήρε η Λας Πάλμας που επικράτησε της Ράγιο Βαγιεκάνο 2-0 και πλησίασε την 6η Ρεάλ Σοσιεδάδ στον βαθμό, φλερτάροντας για τα καλά πλέον με την Ευρώπη. Οι ανώτεροι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό με σκόρερ τον Αλμπέρτο Μολέιρο. Ο 20χρονος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη, τα Καναρίνια κλείδωσαν το τρίποντο στο 83', χάρη στο όμορφο μονοκόμματο τελείωμα του Χαβιέρ Μουνιόθ μετά τη σέντρα του Καρδόνα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Ράγιο εξαιτίας της αποβολής του Γκαρθία στο 81'.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα