Γαβριηλίδης: «Με VAR στα προημιτελικά»

Gazzetta team
Γαβριηλίδης: «Με VAR στα προημιτελικά»

bet365

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, αποκάλυψε πως θα υπάρξει VAR από την προημιτελική φάση, ενώ για την έδρα του τελικού τόνισε πως όλα θα εξαρτηθούν από τις ομάδες που θα φτάσουν μέχρι το τέλος.

Ζενίτ - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Όσον αφορά στους ξένους διαιτητές, είναι καθαρά θέμα της ΚΕΔ. Στα παιχνίδια που θα κρίνει πως θα είναι δύσκολα, θα βάλει είτε Έλληνες είτε ξένους διαιτητές. Τώρα, ως προς το VAR, ξέρω εδώ και 10 μέρες ότι έχει υποβληθεί αίτημα εκ μέρους της Ομοσπονδίας, ενώ η αρχική πρόταση ήταν για τους "4" και τον τελικό, να υπάρξει VAR από τα προημιτελικά. Είναι θέμα της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για το VAR και του αντίστοιχου αρμόδιου Υπουργείου. Τα γήπεδα, πάντως, πληρούν τις προϋποθέσεις, επομένως δεν θα υπάρξει ζήτημα και θα μπει κανονικά το VAR», σχολίασε αρχικά ενώ όσον αφορά στο ζήτημα της έδρας:

«Κοιτάξτε, θα παίξει ρόλο και ποιοι θα είναι στον τελικό. Από εκεί και πέρα, τόσο η Ομοσπονδία όσο και η Επιτροπή ήθελε πάντα τελικούς με κόσμο. Ήταν καθαρά θέμα Πολιτείας. Αν η Πολιτεία αποφασίσει ότι ο τελικός δεν θα γίνει με κόσμο, δεν μπορεί να γίνει κάτι».

Για την πιθανή αλλαγή έδρας ΑΕΚ και Παναθηναϊκού: «Υπάρχει ένα θέμα γιατί τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν να παίξουν στο ΟΑΚΑ, παρότι εμείς ζητάμε πάντα και μία δεύτερη έδρα. Τώρα, θα πρέπει πρώτα να δούμε τι θα γίνει στο Αστέρας - ΑΕΚ. Σίγουρα στη ρεβάνς θα έχουμε πρόβλημα, αλλά θα δούμε πώς θα το λύσουμε, σε συνεργασία με τις ομάδες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα