Χωρίς Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντιγκινί στην Ξάνθη

Gazzetta team
Χωρίς Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντιγκινί στην Ξάνθη

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα (8/1, 21:30) με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας με προβλήματα για τον Μίκαελ Ένινγκ.

Μάρτιν Τόνσο, Νικολά Ντιγκινί και Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι εκτός αποστολής, γεγονός το οποίο ουσιαστικά αφαιρεί από τον Γερμανό τεχνικό τη δυνατότητα πραγματοποίησης αλλαγών στο βασικό σχήμα. Και οι τρεις αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν έχει διευκρινιστεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη. Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στην «Ξάνθη Arena» (21:30), στο πλαίσιο της 6ης φάσης («16») του Κυπέλλου Ελλάδας, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Ideye, Abou Ba, Korhut, Martinez, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα