Καλαμάτα - Ολυμπιακός 0-2 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Καλαμάτα - Ολυμπιακός 0-2 (vid)

bet365

Θέμα πρόκρισης δεν υπήρχε εξαρχής για τον Ολυμπιακό! Το ζητούμενο ήταν όσοι πάρουν την ευκαιρία από τον Μάρτινς να την... αρπάξουν από τα μαλλιά. Άλλοι τα κατάφεραν, άλλοι όχι, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να καταγράφεται στα κέρδη αφού επέστρεψε στα γκολ στο 2-0 επί της Καλαμάτας.

Βαλένθια - Ρεάλ με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χωρίς να είναι εξαιρετικός αλλά με ένα σχήμα που δεν είχε κατεβάσει ποτέ ξανά ο Μαρτίνς και με αρκετά νέα πρόσωπα σε κακές γηπεδικές συνθήκες ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την Καλαμάτα με 0-2. Οι Ραντζέλοβιτς και Λάζαρος οι δύο σκόρερ και ενώ χτύπησε ο Λοβέρα.
Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΙ ΤΟ 4-2-3-1 ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα με την Καλαμάτα με πειραματική 11άδα και με πολύ δοκιμαστικό σχήμα. Αλέν κίπερ, τριάδα άμυνας με Μεριά, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Σισέ, άκρα με Γκασπάρ - Κούτρη, κέντρο με Μπενζιά - Λοβέρα, ακροβολισμένους στην επίθεση τους Ραντζέλοβιτς και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και μπροστά τον Γκερέρο.
Ντεμπούτο έκανε ο Αλέν, μετά από τέσσερις μήνες έπαιξε ο Σισέ και βασικός για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Από την άλλη η Καλαμάτα του πρώην τεχνικού της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Βασίλη Βούζα, που κάθησε στον πάγκο και της πρώτης ομάδας είχε σχήμα 4-2-3-1 με τον Ράκιτς φορ.
ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός σκόραρε νωρίς. Βρήκε το γκολ από την κεφαλιά - πάσα του Γκασπάρ και σουτάρα του Ραντζέλοβιτς. Στην συνέχεια η Καλαμάτα επιχείρησε να αντιδράσει ενώ φάσεις είχαν και οι δύο ομάδες. Η Καλαμάτα ζήτησε δύο πέναλτι και ο Λάζαρος ένα σε μία φάση που πιθανότατα να έπρεπε να του είχε δοθεί η εσχάτη των ποινών.
ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 0-2, ΔΟΚΑΡΙ ΕΙΧΕ Ο ΓΚΕΡΕΡΟ
Στην επανάληψη η Καλαμάτα πήγε να βγάλει μεγάλη φάση στο ξεκίνημά της. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε ξανά το γκολ. Μετά το πολύ καλό φάουλ του Μπενζιά στο 51' που αποκρούστηκε δύσκολα στο 53' έγινε το 0-2. Μπαλιά του Λοβέρα και από κοντά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε με προβολή. Στο 68' ο Γκερέρο είχε σουτ στο δοκάρι μετά από πάσα του Κούτρη.
Εν κατακλείδι για τον Ολυμπιακό το πιο θετικό πρόσημο είχαν ο Αλέν - που έκανε και καλές επεμβάσεις - ο Μπενζιά, οι σκόρερ Ραντζέλοβιτς και Λάζαρος αλλά και ο Λοβέρα. Σε αυτό το πειραματικό σχήμα του Ολυμπιακού πάντως ξεχώριζε περισσότερο ο Ραντζέλοβιτς και για το 0-1 που κάνει αλλά και γενικά για την επιθετική του παρουσία. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Λοβέρα χτύπησε και αποχώρησε και έτσι ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες.
Καλαμάτα (Βούζας): Στεφανάκος, Χριστοφιλέας, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Μπάμπης, Τριποτσέρης, Στεργίδης, Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλος (71' Αλεξόπουλος), Ράκιτς (65' Κουϊρουκίδης) και Οσμανάγκιτς (64' Ζαχαρόπουλος).
Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Αλέν, Σισέ, Αβραάμ (64' Μάρκοβιτς), Μεριά, Κούτρης, Γκασπάρ, Μπενζιά (80' Μπέλιτς), Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (73' Ξενιτίδης) και Γκερέρο.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα