Λαμία - Αιολικός Α.Ε.Π.Σ. 3-0

Gazzetta team
Λαμία - Αιολικός Α.Ε.Π.Σ. 3-0

bet365

Η ομάδα της Λαμίας κέρδισε στο γήπεδό της και για 2η φορά με σκορ 3-0 τον Αιολικό στο Κύπελλο Ελλάδας και συνεχίζει στον θεσμό.
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0, όπως και στον πρώτο αγώνα στη Μυτιλήνη, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την συνέχεια του θεσμού. Η πρώτη φάση έγινε στο 5ο λεπτό, όταν ο Κατσίκης απείλησε με σουτ εκτός περιοχής, το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο Κάχριμαν. Η Λαμία απάντησε στις ευκαιρίες με σουτ του Βασιλόγιαννη, που έφυγε ψηλά άουτ (6') και μετά ο Σφύρλας έβγαλε κεφαλιά του Βύντρα. Στο 13ο λεπτό η Λαμία σκόραρε με κεφαλιά του Βλαχομήτρου μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη. Στο 16' ο Βασιλόγιαννης με πολύ καλό σουτ έκανε το 2-0. Στο 35' ο Μπάρκας λίγο έλειψε με τακουνάκι να παραβιάσει την εστία της ομάδας του, με την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι και τον Σφύρλα να διώχνει μετά ενστικτωδώς το σουτ του Βασιλόγιαννη.
Στο 40' ο Σάλιακας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με σουτ από το ύψος της περιοχής. Στο 65' η Λαμία κέρδισε πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Μπάρκα πάνω στον Σάλιακα, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά τον Σφύρλα να αποκρούει. Στο 69' ο Βασιλόγιαννης έκανε το 3-0 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα - μπαλιά του Καραγιάννη.
ΛΑΜΙΑ: Κάχριμαν, Βύντρα, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Μπάχανακ, Ράμος (52' Μπουλούλης), Αλ. Καραγιάννης (60' Χρ. Καραγιάννης), Ανάκογλου, Βλαχομήτρος
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σφύρλας, Αντωνάκας, Καλαφάτης, Μπάρκας (69' Λαζαρίδης), Σεκού, Τσομπανέλλης, Κατσίκης (74' Σπόλιαριτς), Καλόμπο, Αλαγιάννης (60' Κόρνεφ), Παλαμουτσής, Καλαμπόκας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα