Νέα συνάντηση τη Δευτέρα, περιμένοντας την απόφαση του Βασιλειάδη

Νέα συνάντηση τη Δευτέρα, περιμένοντας την απόφαση του Βασιλειάδη

bet365

Δεν προέκυψε κάτι οριστικό από τη σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου. Νέα συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα, περιμένοντας και την απόφαση του Υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στην ΕΠΟ αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, χωρίς όμως να προκύψει κάποια οριστική απόφαση για τους όρους διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Έτσι, περιμένοντας και την απόφαση του Υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, μαζί με τις ομάδες, θα τα ξαναπούν σε νέα συνάντηση την προσεχή Δευτέρα (6/5).

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο ΠΑΟΚ, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας του Κυριάκου Κυριάκου, έθεσε θέμα αλλαγής έδρας σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση ο τελικός να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Από τη μεριά της η ΑΕΚ υποστήριξε πως θέλει και αυτή τελικό με κόσμο, ζητώντας ουσιαστικά τον περσινό σχεδιασμό στο ΟΑΚΑ, με οκτώ θύρες ανοικτές για κάθε ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της ΑΕΚ, όταν ο ΠΑΟΚ υποστήριξε πως δεν θέλει το ΟΑΚΑ σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση για διεξαγωγή του τελικού χωρίς θεατές, τονίστηκε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε δέκα μέρες πριν από τον τελικό, δεν γνωρίζουμε τίποτα απολύτως, δεν έχουμε λύσει βασικά ζητήματα και δεν γίνεται να ανοίγουμε και άλλα».

Όσον αφορά τις FIFA και UEFA, αυτές εξέφρασαν την άποψη ότι η διεξαγωγή του τελικού χωρίς κόσμο αποτελεί πλήγμα για το ποδόσφαιρο κάθε χώρας, ενώ ο Φούσεκ από τη μεριά του τόνισε ότι το παιχνίδι πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ, ξεκαθαρίζοντας την επιθυμία του ώστε να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις που ήδη υπάρχουν.

Από την πλευρά της ΕΠΟ, ο κύριος Δέδες αναφορικά με την έδρα του τελικού, υπογράμμισε: «Είναι απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για τελικό στο ΟΑΚΑ και μόνο η εκτελεστική μπορεί να το αλλάξει».

Εξερχόμενος της σύσκεψης, ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε πως όλοι συμφώνησαν για τελικό με κόσμο και πρόσθεσε πως αν υπάρξει απόφαση για κεκλεισμένων, τότε θα πρέπει να γίνει και αλλαγή έδρας.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, υπογράμμισε πως «όλοι περιμένουμε την αστυνομία», ενώ αναφέρθηκε και στη χρήση του VAR στον τελικό, περιμένοντας τη δοκιμή του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού.

Τέλος, η Αγγελική Αρκάδη βγαίνοντας από τη σύσκεψη επανέλαβε τη θέση της ΑΕΚ για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου με κόσμο προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει λόγος να ανοίγουμε νέα θέματα από τη στιγμή που δεν έχουμε λύσει βασικά θέματα», αναφορικά με το ζήτημα αλλαγής της έδρας που τέθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Πλέον, οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στην καθοριστική σύσκεψη της Δευτέρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα