Κώτσιρας: «Στον Αστέρα προσπαθήσαμε πολύ»

Gazzetta team
Κώτσιρας: «Στον Αστέρα προσπαθήσαμε πολύ»

bet365

Ο μπακ των Αρκάδων τόνισε πως όλοι στην ομάδα προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό
Από νωρίς άλλαξαν σήμερα τα πλάνα του Αστέρα, όταν ο Βλάχος χτύπησε στο 41' και έγινε αλλαγή. Ομως ο Κώτσιρας σχολίασε πως οι Αρκάδες προσπάθησαν να μην επηρεαστούν. «Προσπαθήσαμε να καλύψουμε το κενό που δημιουργήθηκε. Ευτυχώς πολλά παιδιά μπορούν να ανταποκριθούν σε διαφορετικές θέσεις και για αυτό δεν φάνηκε τόσο μεγάλη διαφορά κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα από την απόδοση μας, προσπαθήσαμε πολύ αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Έχουμε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα που πρέπει να κερδίσουμε για να τελειώνουμε με την παραμονή. Ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το σκορ του πρώτου αγώνα και όταν έπρεπε ήταν αποτελεσματικός», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου. «Η σημερινή του εικόνα δεν επιβεβαιώνει είναι το φαβορί. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται για τρίτη συνεχή φορά στον τελικό, έχει καλή ομάδα με συνέπεια. Πιστεύω δεν θα έχει τέτοια εικόνα στον τελικό και θα είναι πολύ καλύτερος».
Για το αν επηρέασε τον Αστέρα η απουσία βασικών του επιθετικογενών παικτών (π.χ. Μανιάς, Καλτσάς), σχολίασε πως «ο τελευταίο διάστημα έχουμε μάθει να παίζουμε με απουσίες, υπάρχουν πολλά παιδιά που μπορούν να δώσουν λύσεις. Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε στο τελείωμα των φάσεων για να μπορέσουμε να σκοράρουμε πιο εύκολα κόντρα στον Πανιώνιο την τελευταία αγωνιστική».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα