Γκάφα της ΕΠΟ για το ΑΕΚ - Λαμία!

Gazzetta team
Γκάφα της ΕΠΟ για το ΑΕΚ - Λαμία!

bet365

Ο ορισμός του αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με τη Λαμία για τις 3 Απριλίου δημιουργεί πρόβλημα για τους Φθιωτούς καθώς καλούνται να δώσουν δύο παιχνίδια μέσα σε διάστημα 48 ωρών.

Η ΕΠΟ όρισε τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και της Λαμίας για τις 3 Απριλίου στις 21:30. Ωστόσο, τη Δευτέρα 1 Απριλίου, η Λαμία έχει προγραμματισμένο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τη Super League στις 19:00. Αυτό σημαίνει ότι η Λαμία καλείται να δώσει δύο αγώνες σε χρονική απόσταση 48 ωρών.

Όπως αναφέρει το άρθρο 22, 3α του ΚΑΠ: «Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μια ομάδα δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνισθεί σε δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ελλάδος, πριν παρέλθουν δύο πλήρεις ημέρες από τη λήξη του πρώτου αγώνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ημέρες διεξαγωγής του πρώτου και του δεύτερου αγώνα».

Αυτό σημαίνει πως δημιουργείται πρόβλημα με τον ορισμό της αναμέτρησης τη συγκεκριμένη ημέρα και αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως ΕΠΟ και Super League δεν μπορούν να τα βρουν με τις ημερομηνίες των αγώνων καθώς ανάλογα προβλήματα είχαν παρουσιαστεί και νωρίτερα μέσα στη σεζόν κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Πλέον δύο είναι τα ενδεχόμενα. Είτε το Λαμία - Πανιώνιος για το πρωτάθλημα να μεταφερθεί μια μέρα πριν και αντί για Δευτέρα 1η Απριλίου να διεξαχθεί Κυριακή 31 Μαρτίου, είτε το ΑΕΚ - Λαμία για το Κύπελλο από Τετάρτη 3 Απριλίου να μεταφερθεί για την Πέμπτη 4 Απριλίου. Στο δεύτερο σενάριο μάλιστα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς τόσο η ΑΕΚ, όσο και η Λαμία αντιμετωπίζουν την Κυριακή 7 Απριλίου την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα για τη Super League. Πάντως θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και το γεγονός ότι την Πέμπτη 4/4 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπουντούσνοστ στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα