Σπανός: «Ποδόσφαιρο-παρωδία, προστατεύονται ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ και σφάζονται οι μικροί»

Gazzetta team
Σπανός: «Ποδόσφαιρο-παρωδία, προστατεύονται ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ και σφάζονται οι μικροί»

bet365

Έξαλλος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του Περιστερίου ο Γιώργος Σπανός, χαρακτηρίζοντας την εξυγίανση του ποδοσφαίρου «καραμέλα που έχει λιώσει» και ζητώντας την παραίτηση του Βίτορ Περέιρα και της ηγεσίας της ΚΕΔ.

Ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ (0-1) στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου, ωστόσο έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου να «τα βάζει» με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων το πρωτάθλημα ως «παρωδία».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αποκλειστικός υπεύθυνος ο Περέιρα, που κρατάει άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τις ομάδες, μετά τις παλινωδίες σε Ξάνθη και Λαμία του ζητήσαμε ξένους διαιτητές και δεν έβαλε. Ήρθε η γνωστή τριάδα, ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής Σιδηρόπουλος, αυτή είναι η βιτρίνα του ποδοσφαίρου μας. Η καραμέλα της εξυγίανσης έχει λιώσει προ καιρού. Υπάρχει ένα πρωτάθλημα που προστατεύονται οι τρεις μεγάλοι και όλοι οι υπόλοιποι σφάζονται στο γόνατο, ώστε να μην έχει ποτέ ελπίδα μια άλλη ομάδα να καταφέρει κάτι.

Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα, είναι παρωδία. Θα ζητήσουμε την παραίτηση του Περέιρα και της τριανδρίας της ΚΕΔ, είναι πλήρως αποτυχημένοι. Όλα τα ντέρμπι παίζονται με ξένους, το σημερινό παιχνίδι παίχθηκε με Έλληνες και είδατε τι έγινε. Ο Ατρόμητος έχει πολύ άσχημη αντιμετώπιση και στα παιχνίδια του αλλοιώνονται τα αποτελέσματα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα