Παράσχος: «Πολλά ψυχικά αποθέματα»

Gazzetta team
Παράσχος: «Πολλά ψυχικά αποθέματα»

bet365

Ο κόουτς του Αστέρα στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του
Στα αποθέματα που είχαν οι παίκτες του στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος, μετά την αποψινή πρόκριση του Αστέρα επί της ΑΕΛ. «Πιστεύω ότι έγινε ένα παιχνίδι που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα, καθαρά αγγλικό. Ηταν τυχεροί όσοι είδαν το παιχνίδι. Σίγουρα όμως δεν ήταν καλό για μας κι επειδή έχουμε και μια σχετική ηλικία, ακατάλληλο για καρδιακούς. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχε τρομερές διακυμάνσεις στο σκορ. Πολλοί ίσως να πίστεψαν ότι δεν μπορούμε να προκριθούμε στο 3-3, τα παιδιά όμως έδειξαν πολλά ψυχικά αποθέματα και πήραμε τεράστια πρόκριση. Το σκορ θα μπορούσε να είναι και ακόμα μεγαλύτερο, κάτι που θα ήταν εντελώς πρωτόγνωρο. Πρέπει όμως να ξεχάσουμε το Κύπελλο και κοιτάμε το ματς της Κυριακής. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα παιχνίδια, γιατί δεν είναι δυνατόν ένα παιχνίδι 2-0 που θα μπορούσε να είναι και 3, να μας το γυρίζει ο αντίπαλος και να τραβάμε όσα τραβήξαμε για να προκριθούμε», είπε αρχικά.
Και μετά του μεταφέρθηκε πως ο Αστέρας δέχθηκε τρία γκολ για 4ο ματς στο 2019. «Ασφαλώς και μας απασχολεί. Αν δείτε όμως τα πρώτα τέσσερα ματς δεν δεχτήκαμε μόλις 1 και πήραμε 4 νίκες. Δεν είναι κάτι που γίνεται συνέχεια αλλά είμαστε και άτυχοι. Δεχόμαστε γκολ από κόντρες. Με την ΑΕΚ δεχτήκαμε 2 από στημένες φάσεις και σήμερα το γυρίσαμε σε man to man. Και σαν ομάδα όμως ανεβαίνουμε ψηλά και πιέζουμε τον αντίπαλο, παίρνουμε αυτό το ρίσκο. Σίγουρα, θέλει προσοχή και καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, ειδικά από τα στόπερ όταν η μπάλα είναι στα πλάγια. Θα τα διορθώσουμε μέσα από την προπόνηση».
Στη συνέχεια τον ρώτησαν αν αποτελεί έναν «οδηγό» για εκείνον ότι ως παίκτης πήρε το Κύπελλο με μία επαρχιακή ομάδα. «Εγώ τότε ήμουν κεντρικός αμυντικός και για αρχή πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα στα στόπερ της ομάδας μας. Αν μπορέσει η ομάδα με τις δικές μου οδηγίες να φτάσει σ' έναν τελικό θα ήταν σπουδαίο. Η Καστοριά ήταν η πρώτη επαρχιακή ομάδα που κέρδισε τελικό και ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Μακάρι να μπορέσω τριάντα χρόνια μετά να φτάσω σ' έναν τελικό με μια άλλη επαρχιακή ομάδα ως προπονητής. Θα ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για 'μένα». Κλείνοντας ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά. «Προσπαθούμε να κάνουμε μια μεταγραφή. Πιστεύω μέσα στο επόμενο διήμερο, μπορεί να έχουμε εξελίξεις. Είναι παίκτης Έλληνας και μεσοεπιθετικός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα