Για να την εκδικηθεί...

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Για να την εκδικηθεί...

bet365

Με το Λαμία - Παναθηναϊκός (COSMOTE SPORT 1, 10/1) ολοκληρώνονται οι πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με... άρωμα Super League ολοκληρώνεται το τριήμερο πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας. κανείς «μεγάλος» δεν έχει νικήσει μέχρι στιγμής - κάτι που θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός στη Λαμία παίρνοντας παράλληλα εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό.

Ο Δώνης έχει στην αποστολή τους Κουρμπέλη και Χατζηγιοβάννη, ενώ ο Μπουζούκης έμεινε εκτός. Στα πλάνα του επιστρέφουν οι Μουνιέ και Κουλιμπαλί.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάϊκος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Σερπέζης, Εμμανουηλίδης, Βέργος.

O Mάκης Χάβος στην αποστολή του συμπεριέλαβε κανονικά τους Τομάς και Μπεχαράνο που αποκτήθηκαν πρόσφατα, ενώ εκτός έμειναν οι Μπλάζιτς, Καραγκούνης, Βάντερσον, Ρόμανιτς, Καρυπίδης, Παπαργυρίου, καθώς και η πρώτη δυάδα τερματοφυλάκων, Σαράνοφ και Μελίσσας, με τον Γιώργο Μπαντή να ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στη φετινή σεζόν.

Η αποστολή: Μπαντής, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Δημούτσος, Επστάιν, Μπουλούλης, Τόμας, Μπαράλες, Καραμάνος, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το σημερινό πρόγραμμα:

Λαμία-Παναθηναϊκός (COSMOTE SPORT 1, 10/1, 19:30)

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος 0-3

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 3-2

ΑΟΧ/Κισσαμικός – ΑΕΚ 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 1-1

Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ 2-1

Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-0

Εργοτέλης – ΟΦΗ 1-1

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα