Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ 0-4

Δημήτρης Τομαράς
Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ 0-4

bet365

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, η ΑΕΛ πέρασε νικήτρια από την Καλαμαριά και με το 4-0 επί του Απόλλωνα πήρε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου! Λεοζίνιο, Νούσιος, Ζίζιτς, Κύρκος (αυτ.) σκόραραν για την Λάρισα που έχασε και πέναλτι.
Η ΑΕΛ έχασε πολλές φάσεις, είχε δύο δοκάρια και έκανε... πάρτι στο γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου, παίρνοντας πρόκριση στην συνέχεια του Κυπέλλου με το 4-0. Έχασε μάλιστα και πέναλτι.
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
Ο Απόλλων Πόντου είχε σχήμα 4-4-2 με Δαμουλάκη και Κυβελίδη μπροστά. Οι 11 των γηπεδούχων: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Κύρκου, Δαμουλάκης & Καλαϊτζίδης. Η ΑΕΛ από την άλλη είχε σχήμα 4-1-2-3 με τον Κούνιτς επιθετικό. Οι 11 της Λάρισας: Κρίστινσον, Τριποτσέρης, Μπάλλας, Κούνιτς, Πίτι, Ζίζιτς, Λεοζίνιο, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Σαχίτι & Χοτζάλι.
ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΑΕΛ ΜΕ ΔΟΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ... ΓΚΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι του Απόλλωνα Πόντου από το ξεκίνημα και είχαν φάσεις για γκολ. Στο 22' ο Λεοζίνιο είχε δοκάρι σε σουτ.
Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο στο 31' ήρθε το 0-1 από διώξιμο του Κύρκου στα δίχτυα της ομάδας του, του Απόλλωνα Πόντου, μετά από σέντρα του Χοτζάλι. Το 0-2 έγινε στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου έπειτα από διαδοχικά... τσαφ της άμυνας των γηπεδούχων, αδυναμία του Πίτι να σουτάρει καλά και σουτ του Λεοζίνιο στα δίχτυα.
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΛΑΡΙΣΑ, ΞΑΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ 0-4
Στο 57ο λεπτό η ΑΕΛ είχε δοκάρι με τον Λεοζίνιο, στο 63' ο Κούνιτς έχασε πέναλτι και στο 69' ο Ζίζιτς από κοντά βρήκε δίχτυα. Στο 71' ο Νούσιος και εκείνος από κοντά έκανε το 4-0. Η ΑΕΛ έχοντας σε καλή μέρα τους Πίτι, Χοτζάλι και Λεοζίνιο ήταν πολύ πιο καλή από την αντίπαλό της.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Κύρκου, Δαμουλάκης & Καλαϊτζίδης.
ΑΕΛ: Κρίστινσον, Τριποτσέρης, Μπάλλας (83' Χαλιάτσης), Κούνιτς (74' Μπάμης), Πίτι, Ζίζιτς, Λεοζίνιο, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Σαχίτι (22' λ.τρ. Νούσιος) & Χοτζάλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα