Κέρκυρα-ΟΦΗ 0-3

Κέρκυρα-ΟΦΗ 0-3

Δημήτρης Ρούσσος
Κέρκυρα-ΟΦΗ 0-3

bet365

Σε ένα γήπεδο που είναι ακατάλληλο όχι μόνο για ποδόσφαιρο, αλλά και για... βοσκή προβάτων, ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Κέρκυρας και πέρασε ως πρώτος στους «16» του Κυπέλλου! Ντίνας, Κοιλιάρας και Βουό τα γκολ των Κρητικών!

Aρσεναλ – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο-ντροπή, που προσβάλλει τους ποδοσφαιριστές κι εν συνεχεία θεατές, προπονητές και όποιον άλλον εμπλέκεται στο παιχνίδι, ο ΟΦΗ προσπάθησε κυρίως, όπως και η Κέρκυρα, να μην δει παίκτες του να τραυματίζονται, να δοκιμάσει παίκτες με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής ως τώρα στη σεζόν και να πάρει το αποτέλεσμα που θα «κλείδωνε» την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση.

Ήδη από το ξεκίνημα το τελευταίο μέρος άρχισε να υλοιποιείται, χάρη στα γκολ του Κοιλιάρα (8’) με εντυπωσιακό σουτ και του Ντίνα (13’) με κοντινό πλασέ σε κενή εστία μετά το σουτ του Κουτσιανικούλη.

Η κατάσταση έκτοτε ήταν δοκιμασία για τους παίκτες στον βάλτο με τη λάσπη, που χρησιμοποιήθηκε ως αγωνιστικός χώρος, αλλά και για τους θεατές, που έβλεπαν μέτριες ενέργειες δίχως θέαμα. Το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ, αφού ο Βουό (84’) έβγαλε ωραία τους Ηρακλειώτες στην αντεπίθεση και τελικά σκόραρε με σκαφτό πλασέ μετά την ασίστ του Μιχόγεβιτς για το τελικό 0-3.

Με αυτόν τον τρόπο ο ΟΦΗ έφτασε τους 7 βαθμούς και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ως πρώτος του 7ου ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι η Νίκη Βόλου επικράτησε της Ξάνθης (1-0), ωστόσο δεν της στέρησε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/12:

Κέρκυρα - ΟΦΗ 0-3

Νίκη Βόλου - Ξάνθη 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

#ΟΜΑΔΑΒΑΘΜΟΙΓΚΟΛ ΥΠΕΡΓΚΟΛ ΚΑΤΑ
1.ΟΦΗ760
2.Ξάνθη411
3.Κέρκυρα314
4.Νίκη Βόλου314

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης (65’ Κομεσίδης), Μιχόγεβιτς, Νάστος, Οικονόμου, Σάσι, Κουτσιανικούλης, Ντίνας (75’ Νοικοκυράκης), Βουό (85’ Καλαϊτζάκης)

Κέρκυρα: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (71’ Σπίνουλας)_, Βέρτζος, Γεωργακόπουλος, Αναστασίου, Ντα Μότα, Θεοδωράκης, Βίλα (80’ Τουράμ), Νίκιτς, Ντα Σίλβα (79’ Σιατραβάνης), Μίσκου

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα