Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος 0-8

Νίκος Μαρούδας
Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος 0-8

bet365

Σε ένα ματς που δεν αντέχει κριτική, ο Ατρόμητος αντιμετώπισε ως... σάκο του μποξ τους ερασιτέχνες της Θύελλας Καμαρίου και με το 8-0 «τσέκαρε» το εισιτήριο για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος!

Το παραμικρό πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Ατρόμητος απέναντι στην αδύναμη Θύελλα Καμαρίου, την οποία και διέλυσε με 0-8 κατακτώντας ταυτόχρονα την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Περιστεριώτες, έδειξαν τις διαθέσεις τους από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση. Μόλις στο 9' ο Βασιλακάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, με το 0-2 να έρχεται άμεσα και συγκεκριμένα στο 12'. Τότε, ο Ούμπιδες με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ανδριόλα για το 0-2 και τρία λεπτά αργότερα, μετά από κόρνερ του Σάκιτς, ο Καρασαλίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-3.

Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε για λίγο, με τον Ατρόμητο να συνεχίζει να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και τελικά να βρίσκει το τέταρτο γκολ στο 28'. Ο Βασιλακάκης πλάσαρε τον Ανδριόλα, αυτός απέκρουσε, αλλά ο Μούγιακιτς προ κενής εστίας έκανε το 0-4. Οι Περιστεριώτες δεν σταμάτησαν εκεί για το πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 44' ο Σάκιτς μπήκε στην περιοχή πέρασε στον Μούγιακιτς, αυτός πλάσαρε, ο Ανδριόλας έσωσε, αλλά η μπάλα έφτασε στον πρώτο που προ κενής εστίας έκανε το 0-5.

Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε, με τον Ατρόμητο να κυριαρχεί και να βρίσκει τρία ακόμα τέρματα. Στο 65' Μούγιακιτς και Κωτσόπουλος συνεργάστηκαν όμορφα, με τον πρώτο να πλασάρει για το 0-6. Οχτώ λεπτά αργότερα, η Θύελλα έχασε μοναδική ευκαιρία για το παρθενικό της τέρμα στο Κύπελλο, όταν ο Λιγνός βρέθηκε απέναντι στον Θεοδωράκη αλλά ο γκολκίπερ του Ατρόμητου έσωσε.

Στο 74' τελικά, οι Περιστεριώτες έφτασαν στο 0-7 όταν ο Ενσικουλού από τα δεξιά βρήκε τον Κωτσόπουλο κι αυτός από το ύψος του πέναλτι αφού κοντρόλαρε έκανε το 0-7. Το τελικό 0-8 διαμόρφωσε στο 80' ο Ενσικουλού μετά από ατομική προσπάθεια, με τον Ατρόμητο να έχει ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Κάπως έτσι, οι Περιστεριώτες κατέκτησαν την πρωτιά στον όμιλο μετά την τριπλή ισοβαθμία με ΠΑΣ και Ηρακλή και προκρίθηκαν στη φάση των «16» μαζί με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Οι συνθέσεις:

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Λιγνός, Σπανός, Μαντούσης (56' Μανέ), Ρέτζο, Φίλων, Γατσέλος, Σιμιτζής, Αργυρίου (61' Βλαβιανός), Δαβιλάς (71' Δημητρακόπουλος), Μαυρομάτης

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς (53' Γιαννούλης), Ούμπιδες, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Καρασαλίδης, Ενσικουλού, Βασιλακάκης (66' Ρονάλντο), Ρισβάνης (46' Στρούγγης), Μούγιακιτς, Κιβρακίδης

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα