Απόλλων Παραλιμνίου - Αστέρας Τρίπολης 0-4

Δημήτρης Ρούσσος
Απόλλων Παραλιμνίου - Αστέρας Τρίπολης 0-4

bet365

Σε ρυθμούς προπόνησης ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες και... κλείδωσε την πρώτη θέση στον όμιλο όπου περιμένει την αναμέτρηση Τρίκαλα-Απόλλων Σμύρνης για να μάθει τον 2ο. Tσιλιανίδης, Μπαστιάνος, Δουβίκας και Βαλιέντε τα γκολ για τους Αρκάδες!

Μόλις στο 7’ οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ, με τον Τσιλιανίδη να σημαδεύει σωστά με το «δεξί» τον ακίνητο Σαββίδη να βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 0-1. Αντίστοιχη τύχη θα είχε και το σουτ του Δουβίκα ένα λέπτό αργότερα, αν δεν υπήρχε το δεξί δοκάρι του Έλληνα τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Στο 20’ είχε και ο Τσιλιανίδης δοκάρι, πριν έρθει στο 42’ ο Μπαστιάνος με όμορφη ατομική κίνηση να πλασάρει προς την εστία και να σκοράρει, με τον Σαββίδη να μη συγκρατεί τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα, αφού οι Αρκάδες έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, όπερ μετουσιώθηκε σε γκολ στο 52’, με τον Σάλας να πασάρει με τακουνάκι στον Δουβίκα, αυτόν να κάνει συρτό σουτ, τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να μένει ακίνητος και τον δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 0-3.

Στο 58’ ήταν η ώρα του Βαλιέντε για το πρώτο γκολ της σεζόν, μετά τους Δουβίκα και Μπαστιάνο, όταν με καρφωτή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Με αυτόν τον τρόπο ο Αστέρας έφτασε στο 3Χ3 στον όμιλο, «κλειδώνοντας» την πρώτη θέση και περιμένει να δει ποια εκ των Απόλλωνα Σμύρνης και Τρικάλων (20/12, 15:00) θα τον ακολουθήσει στην επόμενη φάση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Αστέρας Τρίπολης (3) 9 7-1

2. Απόλλων Σμύρνης (2) 3 6-2

3. Τρίκαλα (2) 1 1-6

4. Απόλλων Παραλιμνίου (3) 1 1-10

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Τριανταφύλλου, Κουτζαβασίλης, Μαυρομμάτης (55’ Δέντσας), Τάκας, Τριανταφύλλου, Καριοφύλλης, Λιάρας, Κεχαγιάς (80' Γκόλιας), Τσαούσης (64’ Λαζαρίδης), Ζυγκερίδης

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Αλμπάνης (64’ Κάρδαρης), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μαρτίνεθ (80’ Φωτόπουλος), Μπελόκ, Σάλας, Ρόλε, Τσιλιανίδης (55’ Φερνάντεθ), Μπαστιάνος, Δουβίκας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα