ΠΑΣ Γιάννινα - Θύελλα Καμαρίου 5-0

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα - Θύελλα Καμαρίου 5-0

bet365

One man show στους Ζωσιμάδες με τον Γιάννη Λουκίνα να πετυχαίνει 4 γκολ στην δια περιπάτου νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0 επί της Θύελλας Καμαρίου. Σκόραρε και ο Σκόνδρας στο ματς που φέρνει τον «Άγιαξ» με... 1.5 πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου!
Το αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε σήμερα ο ΠΑΣ, που κέρδισε τη Θύελλα Καμαρίου με 5-0.
Το ματς προσφέρονταν δια δοκιμές και ο Γιάννης Πετράκης προχώρησε σε αυτές, ξεκινώντας με ένα σχήμα σε διάταξη 4-4-2 σε ρόμβο. Ουσιαστικά η αναμέτρηση τελείωσε πριν καν αρχίσει, καθώς μόλις στο 2' ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Βιδάλ. Η άμυνα των φιλοξενουμένων αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και μέχρι την ανάπαυλα ο 27χρονος φορ, στο φετινό του ντεμπούτο, βρήκε στόχο ακόμη δύο φορές (31', 41').
Στο δεύτερο μισό ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν ήταν αρχικά ανάλογα αποτελεσματικός και σημάδευε τα δοκάρια του Τσουκαλά (Κάστρο, Αποστολόπουλος), όμως στο 68' ο Σκόνδρας σκόραρε και λίγο αργότερα (71') ο Λουκίνας έφτασε τα 4 προσωπικά γκολ και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ.
Το μόνο «ψεγάδι» που ίσως να μην άρεσε στον Γιάννη Πετράκη από το σημερινό παιχνίδι είναι πως στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι ερασιτέχνες – ως επί το πλείστον – αλλά φιλότιμοι παίκτες της Θύελλας βγήκαν 2-3 φορές στην αντεπίθεση.
ΠΑΣ Γιάννινα: Νεόφυτος, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Κακούμπα, Κάστρο, Αποστολόπουλος (60' Αθανασιάδης), Βιδάλ, Γιάκος (72' Ναουμέτς), Κούζικ, Λουκίνας, Παμλίδης (66' Ξυδάς).
Θύελλα Καμαρίου: Τσουκαλάς, Λύγνος (65' Βλαβιανός), Γελαδάρης, Μαντούσης (56' Δαβίλας), Ρέτζο, Φίλων, Γιάννης, Σιμιτζής, Ζενελάρι, Αρβανίτης, Μαυρομάτης.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα