Μόλις 2.000 εισιτήρια για το Α.Ε.Κ. - Λαμία

Μόλις 2.000 εισιτήρια για το Α.Ε.Κ. - Λαμία

Μόλις 2.000 εισιτήρια για το Α.Ε.Κ. - Λαμία

Η ΠΑΕ Α.Ε.Κ. γνωστοποίησε ότι λόγω των ειδικών συνθηκών με την περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου της Καλλιθέας θα υπάρξουν ΜΟΝΟ 2.000 εισιτήρια.

Είναι γνωστό ότι αύριο στις 18:00 θα γίνει στο γήπεδο της Καλλιθέας η εξ αναβολής αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως θα διατεθούν ΜΟΛΙΣ 2.000 εισιτήρια και γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της τον τρόπο που θα διατεθούν αυτά στο κοινό που θέλει να δει το παιχνίδι (διάθεση μόνο σε κατόχους εισιτηρίου διαρκείας).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι για τον αυριανό  αγώνα της ομάδας μας με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας (18.00, Cosmote Sport 2) και λόγω των ειδικών συνθηκών με την περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου της Καλλιθέας, θα ισχύσουν τα εξής:

Τα περίπου 2.000 εισιτήρια θα δοθούν ΜΟΝΟ στους κατόχους διαρκείας αύριο Παρασκευή 12 Οκτωβρίου από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τις 17.00 (ή μέχρι εξαντλήσεως τους) από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» με υποχρεωτική επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους (δεν θα αναγνωριστεί καμία φωτοτυπία).

Στην Καλλιθέα δεν πρόκειται να υπάρξει διάθεση εισιτηρίων, οπότε κανείς δεν θα πρέπει να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο».

Best of internet