Θύελλα Καμαρίου - Ηρακλής 0-3

Θύελλα Καμαρίου - Ηρακλής 0-3

Νίκος Μαρούδας
Θύελλα Καμαρίου - Ηρακλής 0-3

bet365

Mε αέρα... Αιγαίου πελάγους ο Ηρακλής ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδος! Τα γκολ του Ζιαμπάρη, του Παναγιωτούδη και του Κλέιτον έκαναν την διαφορά στην αναμέτρηση της Νάξου, όπου ο «Γηραιός» επικράτησε με 3-0 της... σταχτοπούτας της διοργάνωσης, Θύελλας Καμαρίου!

Αν και δυσκολεύτηκε για περίπου μία ώρα, ο Ηρακλής κατάφερε κι έφυγε με το διπλό από την Νάξο επικρατώντας 0-3 της Θύελλας Καμαρίου. Κάπως έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε με το δεξί στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ηρακλής ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κι απείλησε στο 4' με εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον που κατέληξε άουτ. Ωστόσο, ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν αρκετά χαμηλός, με τον «Γηραιό» να απειλεί εκ νέου στο 20' με ένα σουτ του Ρόβα που έβγαλε ο Ανδριόλας και στο 25' με μια κεφαλιά του Χασομέρη που κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή της Θύελλας, με τον Μαντούση να αστοχεί από κοντά με το κεφάλι.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, ξεθάρρεψαν κι απείλησαν ξανά στο 36', όταν ο Ερρίκος μετά από ωραία ατομική ενέργεια πλάσαρε κι έστιλε την μπάλα ελάχιστα έξω. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε στον Ηρακλή, όταν στο 40' ο Ρόβας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν καλύτερος. Σε αυτό βοήθησε και το γρήγορο τέρμα του Ηρακλή. Αφού πρώτα οι αμυντικοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης πρόλαβαν την τελευταία στιγμή την μπαλιά προς τον ξεμαρκάριστο Ερρίκο, στη συνέχεια κατάφερε να σκοράρει. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί της Θύελλας δεν απομάκρυναν σωστά, η μπάλα έφτασε στον Κλέιτον ο οποίος από αριστερά σέντραρε για το κεφάλι του Ζιαμπάρη που έστειλε και την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Λίγο έλειψε η απάντηση της ομάδας της Σαντορίνης να είναι άμεση, όταν στο 61' ο Ερρίκος μέσα από την περιοχή σούταρε και ο Βοσνιάδης κράτησε το μηδέν. Για την Θύελλα ήταν και η επόμενη καλή στιγμή, με τον Ρέτζο μέσα από την περιοχή με διαγώνιο σουτ να στέλνει την μπάλα άουτ στο 68'.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε, με τον Ηρακλή να κρατά σχετικά εύκολα το προβάδισμά του και να απειλεί στο 85' με τον Γεωργίου. Από τα πόδια του ίδιου παίκτη, ξεκίνησε και το δεύτερο τέρμα του Ηρακλή, όταν αυτός στο 91' γύρισε στον Παναγιωτούδη ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 0-2. Ο «Γηραιός», είχε ακόμα ένα τέρμα στις καθυστερήσεις με τον Κλέιτον, όταν αυτός πήρε την μπάλα από τον Μουμίν και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73' Σ. Φύτρος), Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ. (70' Δαβίλας), Μαυρομάτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κανακούδης (30' Γεωργίου), Κουτρουμάνος (57' Κουκόλης), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Μενδρινός, Πασάς, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας (85' Παναγιωτούδης).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1. Ηρακλής 3
2. ΠΑΣ Γιάννινα 3
3. Ατρόμητος 0
4. Θύελλα Καμαρίου 0

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα