Με το δεξί η Παναχαϊκή

Με το δεξί η Παναχαϊκή

Gazzetta team
Με το δεξί η Παναχαϊκή

bet365

Οι Αχαιοί «καρδιοχτύπησαν» στις καθυστερήσεις κόντρα στον Αρη Αβάτου, αλλά πήραν τη νίκη (1-0) στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου
Με το δεξί ξεκίνησε η Παναχαϊκή την παρουσία της στους ομίλους του Κυπέλλου, καθώς οι Αχαιοί επικράτησαν του Αρη Αβάτου με 1-0. Οι γηπεδούχοι παρότι υπολείπονται μίας κατηγορίας των φιλοξενουμένων παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και έβαλαν... δύσκολα στους Πατρινούς. Οι οποίοι παρότι από την αρχή του αγώνα είχαν κατοχή μπάλας (σταθερά στα επίπεδα του 65%), μόλις στο 36' απώλεσαν την πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία με την κεφαλιά του Λουμπαρδέα. Στο 40' «άγγιξαν» το γκολ με το πλασέ του Κολ, ενώ οι Ξανθιώτες θα μπορούσαν να προηγηθούν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δόντσου.
Τελικά η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έφτασε στον στόχο της στο 50' με ωραίο τελείωμα του Μωραϊτη μέσα από τα αντίπαλα καρέ. Το γκολ «έλυσε» τα πόδια των παικτών της Παναχαϊκής, οι οποίοι μέχρι το φινάλε θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους με τις προσπάθειες των Πλέγα (55') και Πολίμου (84'). Πάντως στις καθυστερήσεις παραλίγο να υποστούν... έμφραγμα εις διπλούν, όταν στο 89' το πλασέ του Σιχλιμοίρη πέρασε λίγο άουτ και στο 90'+1' ο Γκέκας από κοντά σε κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, όταν λόγω του αέρα ο Καπούταγλης έχασε τον έλεγχό της.
AΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης,Κούτρας, Μπουντακίδης (73' Ψεμματάς), Μίλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης (56' Σιχλιμοίρης), Δόντσος, Κοτόπουλος (56' Ζοσημίδης), Γκέκας, Μ. Μελισσόπουλος.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ (66' Μαυρίας), Κολ (87' Παπατόλιος), Μωραΐτης (79' Αντωνόπουλος).
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα