Αναβλήθηκε το Θύελλα Καμαρίου – Ηρακλής

Νίκος Μαρούδας
Αναβλήθηκε το Θύελλα Καμαρίου – Ηρακλής

bet365

Οι κακές καιρικές συνθήκες έφεραν και την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της Θύελλας Καμαρίου με τον Ηρακλή για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Αναβλήθηκε το Θύελλα Καμαρίου - Ηρακλής λόγω καιρού και απαγορευτικού απόπλου για το επόμενο διήμερο! Το παιχνίδι ήταν να διεξαχθεί στη Νάξο εκεί όπου ο Ηρακλής θα μετέβαινε μέσω Πάρου ενώ η Θύελλα από την Σαντορίνη.

Τελικά καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να φτάσει στη Νάξο με τις δύο ομάδες πάντως, να είχαν καταθέσει αίτημα από την Τρίτη να γίνει το παιχνίδι την επόμενη Τετάρτη κάτι που δέχτηκε η ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας Θύελλα Καμαρίου-Ηρακλής.

Ο προγραμματισμένος για την Πέμπτη 27/9 αγώνας αναβλήθηκε με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, ύστερα από σχετικά αιτήματα που υποβλήθηκαν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που κατέστησαν αδύνατη τη μετακίνηση των δύο ομάδων στην Νάξο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα