Υποδοχή... νταμπλούχων στη Λάρισα!

Υποδοχή... νταμπλούχων στη Λάρισα!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Υποδοχή... νταμπλούχων στη Λάρισα!

bet365

Οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν την αποστολή της ομάδας στη Λάρισα, ενόψει του ημιτελικού με την ΑΕΛ, ζητώντας πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι προφανώς δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για την Ενωση αλλά είναι επίσης προφανές ότι δεν είναι αρκετό αυτό για να ξενερώσει ο κόσμος. Αντιθέτως. Οι ΑΕΚτζήδες είναι δίπλα στην ομάδα καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν και αυτό έγινε σαφές και στη Λάρισα, όπου περισσότεροι από 100 περίμεναν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή.

Μόλις εμφανίστηκε το πούλμαν, λοιπόν, έγινε η νύχτα-μέρα στη Λάρισα, με τους οπαδούς της Ενωσης να ανάβουν καπνογόνα και να ακολουθούν εκδηλώσεις λατρείας προς όλους, με απαίτηση φυσικά για κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο για τον δικέφαλο», ήταν το σχετικό σύνθημα ενώ οι οπαδοί μίλησαν και με τους Μανόλο Χιμένεθ, Μιχάλη Μπακάκη και Βασίλη Λαμπρόπουλο.

«Μην καταλαβαίνετε τίποτα, είστε η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, το αποδείξατε τόσο εδώ όσο και στην Ευρώπη», ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν, με τους Ενωσίτες να τονίζουν προς τον Χιμένεθ και τους Μπακάκη-Λαμπρόπουλο ότι «είμαστε όλοι μαζί, είμαστε ένα», συμπληρώνοντας πως πρέπει «να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι, όλα δικά μας είναι φέτος, θα τα πάρουμε όλα»!

* Η φωτογραφία του κειμένου είναι αρχείου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα