Με Αραούχο στη Λάρισα η ΑΕΚ

Με Αραούχο στη Λάρισα η ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Με Αραούχο στη Λάρισα η ΑΕΚ

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ. Εκτός έμεινε ο Μάρκο Λιβάια.

Σκόραρε ο Μάντζουκιτς το πρώτο γκολ του αγώνα Γιουβέντους - Αταλάντα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Λάρισα βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μετά την πρωινή προπόνηση, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα στη Λάρισα, στην οποία δεν βρίσκονται οι Έλντερ Λόπες, Παναγιώτης Κονέ, Ούρος Τσόσιτς καθώς και οι Αντρέ Σιμόες, Μάρκο Λιβάια και Γιώργος Γιακουμάκης.

Για τους δύο πρώτους (Κονέ και Λόπες) τα νέα είναι καλά καθώς μπήκαν σήμερα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ ο Τσόσιτς, όπως έγινε γνωστό, θα προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση.

Από εκεί και πέρα ο Σιμόες, που είχε σύσπαση στον τετρακέφαλο στο Περιστέρι, και ο Γιακουμάκης, που είχε ευαισθησία στους προσαγωγούς, ακολούθησαν θεραπεία στην προπόνηση της Τετάρτης. Όσον αφορά τον Λιβάια, ο Κροάτης φορ έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες ξεκούρασης.

Η αποστολή της ΑΕΚ για ΑΕΛ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιούσης, Αραούχο, Αντωνίου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα