Το «ερυθρόλευκο» group therapy για την ΑΕΚ!

Δημήτρης Τομαράς
Το «ερυθρόλευκο» group therapy για την ΑΕΚ!

bet365

Οι παίκτες του Ολυμπιακού άδραξαν την ευκαιρία να μιλήσουν ξανά για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Τι ειπώθηκε για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού Σταδίου.
Στην συζήτηση που έγινε ανάμεσα στους παίκτες, κάτι σαν... group therapy, πήραν κυρίως τον λόγο οι Ταχτσίδης, Μάριν, Προτό και Μποτία. Μεταξύ άλλων ειπώθηκε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε πίσω μας ότι έγινε στο ματς με την ΑΕΚ. Έχουμε βασική ευθύνη που χάσαμε το ματς αλλά τώρα πρέπει να δούμε το επόμενο. Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και που μπορούμε, να νικήσουμε και να περάσουμε. Να το κάνουμε για εμάς, για την διοίκηση, τον σύλλογο και φυσικά για τον κόσμο μας». Ειδικά ο Προτό επιχείρησε να... πωρώσει για τα καλά τους συμπαίκτες του και να τους... ντοπάρει για τα καλά ψυχολογικά. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίσουν για να αφιερώσουν και τη νίκη - πρόκριση στα θύματα της Θύρας 7.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα