Διαχείριση ενόψει Κυπέλλου

Gazzetta team
Διαχείριση ενόψει Κυπέλλου

bet365

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, που στρέφει την προσοχή του στον πρώτο προημιτελικό κόντρα στον Ατρόμητο. Χωρίς προβλήματα οι «ασπρόμαυροι».

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, «σε μια εβδομάδα τριών αγώνων και μάλιστα πολύ δύσκολων, η διαχείριση δυνάμεων κι έμψυχου δυναμικού παίζει κομβική σημασία. Γι’ αυτό κι ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται κι αποφορτίζεται καταλλήλως για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο».

Στα νέα της σημερινής προπόνησης:

«Τη Δευτέρα (22.01) όσοι αγωνίστηκαν βασικοί έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Όσοι δεν αγωνίστηκαν είτε πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή πήραν την… κρυάδα της Νέας Μεσημβρίας ακολουθώντας πρόγραμμα κυκλοφορίας της μπάλας με κατοχή και στοιχεία τακτικής.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναμέτρηση των προημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (23.01) στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα