Έφτασε στα Χανιά και αποθεώθηκε ο Ολυμπιακός (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Έφτασε στα Χανιά και αποθεώθηκε ο Ολυμπιακός (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά για το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά την Τετάρτη, όπου έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο της ομάδας στον Νομό.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά, όπου την Τετάρτη στις 17:15 θα αντιμετωπίσουν τον Πλατανιά στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, με την αποστολή τους να αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των Σεμπά και Πάρντο αλλά χωρίς τους Σισέ, Εμενίκε και Μπεν. Κατά την άφιξή τους στα Χανιά παίκτες, τεχνικό team και άνθρωποι του Ολυμπιακού έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο της ομάδας.

Ο κόσμος τραγούδησε δυνατά για την μεγάλη του αγάπη, βρέθηκε δίπλα στους ποδοσφαιριστές και σε όλα τα μέλη της αποστολής και φώναξε με όλη του την δύναμη «Ολυμπιακός! Ολυμπιακός!». Οι παίκτες του κ. Λεμονή το χάρηκαν ιδιαίτερα και απόλαυσαν τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου, προς εκείνους. Είναι γνωστό βέβαια πως με απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού έχει μπει stop στην οργανωμένη και μη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα