Παναιγιάλειος - Πανιώνιος 1-0

Νίκος Μαρούδας
Παναιγιάλειος - Πανιώνιος 1-0

bet365

Ο Πανιώνιος ήθελε απλά την νίκη για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο! Τελικά δεν έδειξε καλό πρόσωπο, έχασε με 1-0 (γκολ και δοκάρι ο Κόκορης) στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο και προκρίθηκε ως 2ος στους «16» του Κυπέλλου με τις πιθανότητες για μια δύσκολη κλήρωση να είναι περισσότερες!

Ηττήθηκε και προκρίθηκε ως δεύτερος ο Πανιώνιος! Η ομάδας της Νέας Σμύρνης, δεν παρουσίασε καλή εικόνα στο Αίγιο και ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιγιάλειο, με αποτέλεσμα να περάσει ως δεύτερος πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ένα αρκετά κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 χωρίς να απειλεί κανείς την αντίπαλη εστία. Η μεγάλη φάση έλειπε και το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι μια σέντρα σουτ του Βουκελάτου στο 44' που έφυγε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ελαφρώς καλύτερο με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν. Με πρωταγωνιστή τον Κόκκορη, έκαναν το 1-0 στο 50' κι είχαν ευκαιρία με τον ίδιο στο 65' για το 2-0. Από το 58' ο Παναιγιάλειος αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να βάζει στο γήπεδο τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές του κυνηγώντας την ανατροπή. Τελικά, η σημαντικότερη ευκαιρία που δημιούργησε ήταν στο 74' με το σουτ του Μασούρα από το ύψος του πέναλτι να φεύγει άουτ.

Στο 94', ο Παναιγιάλειος είχε και δοκάρι με τον Κόκκορη και τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους με τον Πανιώνιο πλέον να περιμένει να μάθει με ποιον από τους πρώτους θα αγωνιστεί στους «16» του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

Παναιγιάλειος (Αλέξης Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Στίκας, Βλάχος, Μπρους, Γαβριηλίδης (46' Ντέμο), Κριστέτο (76' Κανάλς), Γκούφας (62' Γκούμας), Κόκκορης, Σταματής.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς (59' Βλάχος), Σταυρόπουλος, Κάργας, Πινιώτης, Βουκελάτος (59' Γεσίλ), Σαββίδης, Μασούρας, Γλυνός (46' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα