Τρίκαλα - Κέρκυρα 0-0

Νίκος Μαρούδας
Τρίκαλα - Κέρκυρα 0-0

bet365

Τα Τρίκαλα έστησαν μπλόκο στα... δυο στενά, η Κέρκυρα δεν κατάφερε να βρει λύσεις και με το τελικό 0-0 η ομάδα του Αντωνίου προκρίθηκε όπως και πέρυσι στους «16», αφήνοντας εκτός τους «Φαίακες»!

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, τα Τρίκαλα κατάφεραν και κράτησαν το 0-0 κόντρα στην Κέρκυρα, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή τους στους «16» του Κυπέλλου όπως και πέρσι!

Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες απείλησαν. Πρώτη φάση στο 10' το σουτ του Αναστασίου που έσωσε ο Αθανασόπουλος, για να έρθει ο Κουτζαβασίλης στο 13' σταθερά να μπλοκάρει το σουτ του Ντιατά. Στη συνέχεια οι Φαίακες, απείλησαν ένα λεπτό αργότερα με τον Μελικιώτη, ενώ η τελευταία τους καλή στιγμή ήταν στο 25' με ένα σουτ του Μπάουμαν άουτ. Το 0-0 έμεινε μέχρι και το 45', με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν ένα καλό πρόσωπο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με την Κέρκυρα και πάλι να έχει τον έλεγχο, αλλά να μην απειλεί. Κάποια μακρινά σουτ που έγιναν και για τις δύο ομάδες δεν ήταν ικανά να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Έτσι, έπρεπε να φτάσουμε στο 93' για να έχουμε την μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, η Κέρκυρα έφτασε στο γκολ, όμως ο επόπτης έδειξε τον Γεωργίου σε θέση οφσάιντ, μετά την διεκδίκηση της μπάλας που κέρδισε ο Κουτζαβασίλης που είχε προωθηθεί για την τελευταία φάση. Ο Γρομητσάρης κλότσησε... αέρα και όταν η μπάλα έφτασε στον Γεωργίου, αυτός ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ του σωστά δεν μέτρησε.

Κάπως έτσι, τα Τρίκαλα κράτησαν το 0-0 και πανηγύρισαν όπως και πέρσι την πρόκρισή τους στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ως δεύτερα πίσω από τον Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Τζόκιτς (59' Τόμιτς), Τεγούσης, Γροντής, Τσίπρας, Μίλιεβιτς (57' Ανδρεόπουλος), Ντιατά (74' Ζγκούρι).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς, Σπίνουλας (54' Γεωργίου), Κόντος, Μεληκιώτης (54' Γκομές), Αναστασίου, Μπαλάφας (80' Μπαλάφας), Μπάουμαν, Γρομιτσάρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα