Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 1-2

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 1-2

Gazzetta team
Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 1-2

bet365

Ανατρέποντας την εις βάρος του κατάστασης που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός πέρασε στους «16» του Κυπέλλου με το τελικό 2-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, κάνοντας το καθήκον του λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αντονί Μουνιέ ξεχώρισε για τους «πράσινους» με το γκολ και την ασίστ που είχε στα δύο τέρματα των «πράσινων», οι οποίοι παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πλαβούκος αμαρκάριστος στο 14' παραβίασε την εστία του Διούδη για το 1-0 των γηπεδούχων, με την αντίδραση του «τριφυλλιού» να έρχεται στην επανάληψη.

Ο Μουνιέ με δυνατή κεφαλιά στο 50' από σέντρα του Γιόχανσον έγραψε το 1-1, για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Μολίνς από γέμισμα του Γάλλου και λάθος εκτίμηση του αμυντικού που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, να ολοκληρώσει το come-back για το τελικό 2-1.

Αυλωνίτης, Ινσούα, Γιόχανσον, Καμπέσας πήραν 90' συμμετοχής, όντας αρχηγός ξεκίνησε το ματς ο Χρήστος Δώνης.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινούπολος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σούντουρα, Σταματάκης, Μπιτέλης (69’ Μασούρας), Πλαβούκος (52’ Χαντζάρας), Τζέκος (83’ Κονέ), Ποζατζίδης

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Ευαγγέλου, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας, Δώνης (77’ Μπουζούκης), Σιλά, Χατζηγιοβάνης (59’ Λουντ), Μουνιέ, Πίσπας (66’ Μολίνς)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα