Ο Χατζηαλέξης στον πάγκο της Προοδευτκής (pic)

Ο Χατζηαλέξης στον πάγκο της Προοδευτκής (pic)

Ο Χατζηαλέξης στον πάγκο της Προοδευτκής (pic)

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είναι ο νέος προπονητής της Προοδευτικής, συμφωνία που ανακοίνωσε η Επιτροπή Σωτηρίας της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ‘’ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ’’ του Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, για συμφωνία συνεργασίας με προπονητή κ. Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Φίλοι της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ
Σας ενημερώνουμε ότι επήλθε οριστική συμφωνία συνεργασίας με τον καταξιωμένο και εμπειρότατο στην Γ’ Εθνική, προπονητή ποδοσφαίρου κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗ, τον οποίο ευχαριστούμε για το θάρρος και την αποφασιστικότητα που επέδειξε στο να αναλάβει και να οδηγήσει την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ μας στον δύσβατο δρόμο της σωτηρίας και ευχόμαστε ολόθερμα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+). 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την συμπαράσταση όλων θα ΤΑ Καταφέρουμε! 
Ο κύριος Χατζηαλέξης έχει εργαστεί στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ μας και παλαιότερα στην Γ’ Εθνική (σαιζόν 2011 – 2012) με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.
Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι ο κύριος Χατζηαλέξης, έχει ήδη επιλέξει 5 ‘’έτοιμους’’ για την ποδοσφαιρική ομάδα μας ποδοσφαιριστές.Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν πριν την Πρωτοχρονιά.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Χριστούγεννα και σας διαβεβαιώνουμε ότι εργαζόμαστε σκληρά νυχθημερόν για την σωτηρία και την αξιοπρέπεια της αγαπημένης μας ομάδος.

Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλους τους φίλους της ΠΡΟΟ!

Η ‘’ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ’’

Best of internet