Στον Ιωνικό ο Μανωλάς

Στον Ιωνικό ο Μανωλάς

Gazzetta team
Στον Ιωνικό ο Μανωλάς

bet365

Στον Ιωνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς, γιος του Στέλιου Μανωλά. Την φετινή σεζόν ο Μανωλάς είχε ξεκινήσει στον Αήττητο Σπάτων από τον οποίο αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)


Ποδοσφαιριστής του Ιωνικού θα είναι ο Κώστας Μανωλάς. Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ και γιος του Στέλιου Μανωλά ανακοινώθηκε από τους Νικαιώτες. Ο 25χρονος άσος είχε ξεκινήσει την φετινή σεζόν στον Αήττητο Σπατών από τον οποίο αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Iωνικός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά.

Ο 25χρονος Κεντρικός αμυντικός, που είναι γιος του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαριστή Στέλιου Μανωλά, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αήττητο Σπατών ,με τον οποίο πρόλαβε να κάνει πέντε συμμετοχές (3 στο Πρωτάθλημα της Football League και 2 στο Κύπελλο. Εχει αγωνιστεί επίσης σε Θρασύβουλο, ΑΟ Χανίων, Κέρκυρα, ΑΕΚ , Λεβαδειακό και Λοκομοτίβ Σόφιας.. Κώστα καλώς όρισες στην Οικογένεια μας!!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα