Ανακοίνωσε τρεις ο Παναργειακός

Gazzetta team
Ανακοίνωσε τρεις ο Παναργειακός

bet365

Σε τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» προχώρησε ο Παναργειακός, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημήτρη Κυριακόπουλο, Γιώργου Καδά και Θοδωρή Μπούτα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές ανήκαν μέχρι την περασμένη σεζόν στον Παναρκαδικό και «μετακόμισαν» μαζί στη νέα τους ομάδα, που προχώρησε στην επισημοποίηση των συμφωνιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους Δημήτρη Κυριακόπουλο (αμυντικός, γεννηθείς στις 25/3/1989 με 120 συμμετοχές στη Γ εθνική), Καδά Γιώργο (μέσος, γεννηθείς στις 19/9/1988 με 116 συμμετοχές και 18 γκολ στη Γ εθνική) και Μπούτα Θοδωρή (αμυντικός, γεννηθείς στις 18/12/1990 με 101 συμμετοχές στη Γ εθνική).

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ! Με υψηλές αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Τα τρία νέα αποκτήματα είναι παίκτες που γνωρίζει καλά ο προπονητής μας Γιώργος Αντωνόπουλος, αφού τους είχε υπό τις οδηγίες του τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Παναρκαδικού.

Ο Παναργειακός τους καλωσορίζει στην μεγάλη του οικογένεια και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα