Η επίσημη «πρώτη» της Καλαμάτας (pics)

Gazzetta team
Η επίσημη «πρώτη» της Καλαμάτας (pics)

bet365

Με την επίσημη “πρώτη” προπόνηση στο γήπεδο Μεσσηνιακού και τον αγιασμό, η Kαλαμάτα ξεκίνησε το ταξίδι για την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ευελπιστώντας στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίζει για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Χάποελ Μπερ Σεβά - ΑΠΟΕΛ! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας να την συνοδεύουν, στον αγιασμό που τέλεσε ο Πατέρας Ξενοφώντας Γαλανόπουλος, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας, νέα πρόσωπα στην συντριπτική πλειοψηφία τους, έκαναν την πρώτη γνωριμία με τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου.

Στην πρώτη έδωσαν το παρών ο χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο πρόεδρος Απόστολος Κουκούτσης, ο γεν. Γραμματέας Στέλιος Κουτίβας, ο αντιπρόεδρος Παύλος Κρανιώτης, το μέλος της διοίκησης Γιάννης Σταματογιαννόπουλος και ο τιμ μάνατζερ Παύλος Κρεμμύδας.

“Σήμερα γίνεται ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε όλοι και με την βοήθεια του Θεού να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Είμαι ικανοποιημένος απ’ ότι έχει συμβεί μέχρι αυτή την στιγμή. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν 8 με 9 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προστεθούν στο ρόστερ για να ολοκληρωθεί. Στόχος μας είναι μόνο η άνοδος”, επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος, μιλώντας στον Τύπο λίγο πριν την προπόνηση.

“Έχουν γίνει τεράστια βήματα. Η οργάνωση της ομάδας έχει φτάσει σε ένα πάρα πολύ υψηλό επίπεδο και νομίζω πως θα μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας”, τόνισε ο κ. Αγαθοκλής Χριστόπουλος ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως δεν είναι ευχαριστημένος από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας γεγονός που απέδωσε στο ότι βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών.

“Πιστεύω πως με το που θα μπεί η ομάδα στο γήπεδο και θα δείξει τι μπορεί να κάνει θα αυξηθεί η κίνηση των διαρκείας, των χορηγών, κτλ. Είναι κάτι που το είχα προβλέψει, πρέπει πρώτα να δείξεις για να πάρεις μετά. Είμαι πάντως χαρούμενος που μέσα στο κατακαλόκαιρο και με 36 βαθμούς είδα σήμερα αυτή την παρουσία του κόσμου στην κερκίδα όπως και των οργανωμένων. Προχωράμε, δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι να μας σταματήσει. Ανεβάζουμε επίπεδο την Καλαμάτα μέρα με την μέρα. Όλοι μαζί και ειδικά ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει δώσει μια διαφορετική ώθηση στην ομάδα. Αυτό που υποσχόμαστε είναι πως η ομάδα θα τα δίνει όλα στο γήπεδο και αυτό που θέλω να βλέπω είναι γεμάτες κερκίδες. Όλοι οι Καλαματιανοί, όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια”.

Στην προπόνηση που ακολούθησε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και του προπονητικού τιμ που απαρτίζουν Γιώργος Πολυμενέας (Φυσικής κατάστασης/ βοηθός προπονητή), Γιάννης Γεωργιτζίκης (βοηθός προπονητή), Κώστας Παγανιάς (προπονητής τερματοφυλάκων) πήραν μέρος οι Βούρας Ηλίας, Κασωτάκης Δημήτρης, Κόκκαλης Νίκος, Μίνγκας Χρήστος, Μπίζος Άγγελος, Τσόπελας Γιάννης, Ψάνης Δημήτρης, Λαθύρης Βαγγέλης, Αντωνιάδης Παντελής, Φουάσης Αντώνης, Πινδώνης Θανάσης, Μαστραντωνάκης Ανδρέας, Αθανασόπουλος Βασίλης, Ζαχαρόπουλος Μιχάλης, Κανελλόπουλος Κώστας, Κανανάι Ρονάλντο, Οικονομέας Παναγιώτης, Ρουμελιώτης Παναγιώτης, Ρόδης Γιάννης, Χότζας Κώστας, Κάρλος Ρόνι, Στράσε Έντζο, Μάτα Ματέους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα