Σε ομάδα Γ' Εθνικής ο Μελίσσης!

Gazzetta team
Σε ομάδα Γ' Εθνικής ο Μελίσσης!

bet365

Στον Αστέρα Ιτέας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Μελίσσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος κ. Petros Mantouvalos και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον διεθνή πολύπειρο αμυντικό Χρήστο Μελίσση.

Πρόκειται για μία μεταγραφή ιστορικής σημασίας για την ομάδα μας και το Φωκικό ποδόσφαιρο στην οποία έδωσε "σάρκα και οστά" ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος ταράζοντας τα νερά της football league 2 και ανεβάζοντας επίπεδο τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ.

Ααλμποργκ – Μίντιλαντ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μελίσσης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και έχει διακριθεί τόσο στα γήπεδα της Α' Εθνικής όσο και στα γήπεδα της Ευρώπης για την αγωνιστική του αξία αλλα και το ήθος του χαρακτήρα του συμφώνησε σε ολα με τον Ισχυρό Άνδρα του Αστέρα Ιτέας και αναμένεται να αποτελέσει τον "βράχο" της αμυντικής γραμμής της ομάδας μας.

Ένας ποδοσφαιριστής με αξιοζήλευτο βιογραφικό που ξεκίνησε στην ομάδα της Νάουσας και στην συνέχεια στον Πανσερραϊκό εξαργυρώνοντάς τις καλές του επιδόσεις με την μετέπειτα μεταγραφή του στον Π.Α.Ο.Κ και στην συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Έχει αγωνισθεί επίσης με μεγάλη επιτυχία σε Α.Ε. Λάρισσας, Μαρίτιμο (Α' Πορτογαλίας ), Πανθρακικό, Ολ. Βόλου, Βέροια, Αλ Χιλάλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνισθεί και με την επίσημη αγαπημένη όλων, Εθνική Ελλάδας.

Ο ίδιος δήλωσε : "Μετά την συνάντηση με τον κ. Μαντούβαλο και αφού μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας που με βρήκε σύμφωνο απολύτως αποφάσισα να ενσωματωθώ στην ομάδα του Αστέρα Ιτέας και να βοηθήσω τον σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του. Ευχαριστώ τον κ. Μαντούβαλο για την πρόταση του και θέλω να δώσω ραντεβού με τον ένθερμο κόσμο της ομάδας στο γήπεδο."

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας καλωσορίζουν τον Χρήστο Μελίσση στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα