2Χ2 για τον Ηρακλή, «χρυσός» βαθμός για Ηρόδοτο

2Χ2 για τον Ηρακλή, «χρυσός» βαθμός για Ηρόδοτο

Gazzetta team
2Χ2 για τον Ηρακλή, «χρυσός» βαθμός για Ηρόδοτο

bet365

Ο Ηρακλής επικράτησε με 2-0 του ΝΠΣ Βόλου, συνεχίζοντας πετυχημένα την πορεία του στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής. Ισοπαλία του Ηρόδοτου στην Καλλιθέα με τον Εθνικό (0-0).

Ξεκάθαρο προβάδισμα από τους διώκτες του παίρνει ο «Γηραιός», που πήρε τη δεύτερη νίκη του στη διαδικασία των μπαράζ, αυτή τη φορά επί του ΝΠΣ Βόλου με 2-0. Σε συνδυασμό με το άλλο παιχνίδι του ομίλου, όπου Απόλλων Παραλιμνίου και Τηλυκράτης Λευκάδας ήρθαν ισόπαλοι με 0-0, ο Ηρακλής αποσπάστηκε στο +5.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Γιαννιτσης, Τάι, Ρόβας, Παναγιωτούδης,, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Καζναφέρης

Βόλος (Χουάν Φερνάντο): Μπουργάνης ,Ντεντάκης, Πέντα, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος, Δερμητζόγλου,, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Γκαρσία, Ουνγιαλίδης.

Στον 2ο όμιλο, ο Ηρόδοτος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο γήπεδο της Καλλιθέας από τον Εθνικό, ενώ ο Αήττητος Σπάτων πήρε μεγάλη νίκη με 1-2 επί του Αστέρα Αμαλιάδας.

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

1ος όμιλος

Ηρακλής-ΝΠΣ Βόλος 2-0
Απόλλων Παραλιμνίου-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-0

1. Ηρακλής 6 (4-0)

2. Βόλος 3 (1-2)

3. Απόλλων Παραλιμνίου 1 (0-1)

4. Τηλυκράτης 2014 1 (0-2)

2ος όμιλος

Αστέρας Αμαλιάδας-Αήττητος Σπάτων 1-2
Εθνικός-Ηρόδοτος 0-0

1. Ηρόδοτος 4 (3-0)

2. Αήττητος Σπάτων 4 (3-2)

3. Εθνικός 2 (1-1)

4. Αστέρας Αμαλιάδας Πανόπουλου 0 (1-5)

3η αγωνιστική – Κυριακή 6/5 – (17:00)

ΝΠΣ Βόλος-Τηλυκράτης Λευκάδας

Ηρακλής-Απόλλων Παραλιμνίου

Αήττητος Σπάτων-Ηρόδοτος

Αστέρας Αμαλιάδας-Εθνικός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα