Πεντάρα στον Πιερικό ο Ηρακλής

Gazzetta team
Πεντάρα στον Πιερικό ο Ηρακλής

bet365

Την επέλασή του στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής συνέχισε ο Ηρακλής επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 του Πιερικού.

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε τον αγώνα με τον Πιερικό ο Ηρακλής. Οι... κυανόλευκοι ακόμα και χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν επικράτησαν με το εμφατικό 5-0 παραμένοντας στην κορυφή του 2ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 26' με τον Ρόβα, ενώ στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, έκαναν το 2-0 με τον Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ηρακλή ήταν ακόμα πιο επιθετικοί πετυχαίνοντας ακόμα τρία τέρματα κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα μέσα στο 2018. Αρχικά ο Πτηνόπουλος έκανε το 3-0 στο 68', με τον Μεντί να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ κάνοντας το 4-0 τέσσερα λεπτά αργότερα. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Πτηνόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης (80΄ Καστριτσέας), Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας (75΄ Γκουτσίδης), Παναγιωτούδης (62΄ Μεντί), Α. Αθανασίου, Παπαδόπουλος (75΄ Π. Αθανασίου), Πτηνόπουλος, Ρόβας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα